Wil jij naar meer rust en meer energie?

Wat is Academie Puur Voelen en wat kan ik daar doen? Wil jij verandering en dit met een mooi aanbod uitproberen? Klik dan op onderstaande knop!

Naar aanbod!


'Wat hebben jullie een mooi programma opgezet en wat een mooie site en app om het programma te volgen . Mijn eerste indruk is goed, er staat veel op dus ik ga ermee aan de slag. Heel fijn dat je zelf het tempo kunt bepalen en een les kunt volgen wanneer het mij uitkomt.' 

Annet

Ik wil verandering!

Verandering door bewustwording

Meer voor veel minder!

Alle programma's voor lage prijs

Direct wat ik nodig heb!

Qua info, oefening of ontspanning

Ik wil nú aan de slag!

Je kunt direct beginnen
Dus altijd meteen bij de hand

Met ondersteuning!

Van ons en anderen

Wanneer het mij uitkomt!

Alleen internet of wifi nodig

Ik kan niet kiezen!

Dus daarom is alles beschikbaar

Vaste lage prijs!

Geen onverwachte extra kosten

Waarom Academie Puur Voelen?

Stel jezelf eens de vraag: wil ik de situatie zo houden, zoals het nu is óf wil ik verandering? Waar kies ik voor? En waar verlang ik dan naar?


Meer rust in mijn hele lijf, minder last van prikkels, beter bij mezelf kunnen blijven, goed kunnen slapen, weten wat ik wil, meer balans in mijn emoties zijn allemaal resultaten van het volgen van onze programma’s.


We hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan informatie over onderwerpen als aarden, beschermen van je energie, en zelfontwikkeling. Daarnaast is er behoefte aan verbinding met andere gevoelige mensen (‘voelers’) en ontspanning.


Dit hebben we allemaal in onze besloten omgeving van Academie Puur Voelen samengebracht. Je kunt connecten met anderen en ons.  Dingen delen over je proces en advies vragen of geven over dingen, waar we allemaal tegenaan lopen. Je kunt ondersteuning krijgen in de programma’s ‘Goed aarden en vol levensenergie’ en het ondersteuningsprogramma ‘Stress verminderen’. Je vindt hier heel uiteenlopende informatie en oefeningen, waarmee je direct aan de slag kunt. Verder kun je een enorme sprong maken in je zelfontwikkeling met het programma ‘Kom in balans en krijg energie!’. En natuurlijk is er ook aan voldoende ontspanning gedacht in de vorm van meditaties of visualisatie met en zonder klankschalen.


Dus wil jij een flinke stap zetten, je eigen energie beter in balans krijgen én houden: word dan nu lid van onze Academie Puur Voelen.


'Een moment van rust.

Echt even voor jezelf gaan zitten, tot jezelf komen.

Zo waardevol en nodig in deze hectische tijd.

Het is fijn dat je dit kunt doen op de momenten dat 'jij' daar behoefte aan hebt.

Een online platform als deze is daarom super waardevol.

Je hebt er echt wat aan, ik maak er dankbaar gebruik van.

Bedankt voor het delen van jullie wijsheid en inzichten.'

Kaya

Chakrahealing met klankschalen

Een complete chakrahealing voor alle chakra's én voor elke chakra apart, met de helende klanken van de klankschalen.

Heel jezelf en kom tot rust met deze meditaties. En lees de informatie over de verschillende chakra's. Waar ze voor staan en hoe je ze kunt ondersteunen.

Prijs programma: € 25,- 

Bij het lidmaatschap kun je gebruik maken van dit programma. Meer info hierover staat onderaan de pagina.

Een programma, dat je het best kunt volgen als je nog allerlei dingen aan het ontdekken bent. Je bent begonnen met een behandeling bij ons. Je ontdekt wat aarden precies is en waar dat allemaal in terugkomt. Je krijgt oefeningen om dit te stimuleren. Je leert hoe je jouw energie kunt beschermen tegen alle prikkels van buitenaf. En daarbij nog visualisaties om rust te ervaren.

Uiteindelijk sta jij lekker met beide voetjes op de grond en in goed contact met jezelf!

Prijs programma: € 27,-

Bij het lidmaatschap kun je gebruik maken van dit programma. Meer info hierover staat onderaan de pagina.

Kom in balans 

en krijg energie!

Een compleet programma, waarin je lekker aan de slag mag gaan om jouw energie weer in balans te krijgen. Zodat je veel meer rust gaat ervaren en door deze balans weer energie krijgt, om de dingen te doen, die jij graag wilt doen.


Je gaat stap voor stap kijken naar wat er allemaal meespeelt in jouw systeem. Waar verlies je energie? En wat levert jou juist energie op?

Een uitgebreid programma dat je op elk moment van jouw ontwikkeling kunt oppakken. 


Mensen hebben dit op heel verschillende momenten in hun persoonlijke ontwikkeling gevolgd en hadden daarna allemaal het gevoel van meer stabiliteit. Meer rust van binnen ervaren. Beter weten waarvoor ze staan. Nu wel weten wat ze willen. En daardoor meer energie ervaren. 


Prijs programma: € 247,-

Bij het lidmaatschap kun je gebruik maken van dit programma. Meer info hierover staat onderaan de pagina.

Ondersteuningsprogramma 'Stress verminderen'

Een programma dat je 30 dagen lang helpt om jouw stress of overprikkeling te verminderen. Informatie en oefeningen zijn  praktisch toepasbaar. Daarnaast krijg je een aantal meditaties met en zonder klankschalen. Je krijgt elke dag een korte video en tekst met de informatie van die dag.

Prijs programma: € 37,-

Bij het lidmaatschap kun je gebruik maken van dit programma. Meer info hierover staat onderaan de pagina.

'Sleep well'

Een klankensessie met klankschalen dat tot diepe rust leidt en 'slaapverwekkend' is. Kom je maar niet in slaap, lig je 's nachts een tijd wakker of ben je 's morgens veel te vroeg wakker? Dan is deze opname iets voor jou! Zet dan deze klanken voor jezelf op en kom tot rust.

Normale prijs: € 7,-

Bij het lidmaatschap kun je gebruik maken van dit programma. Meer info hierover staat onderaan de pagina.

kom tot rust met klankschalen

Verder bieden we regelmatig een meditatie of ontspanningsoefening aan.

Erik maakt deze ook met klankschalen en andere klanken, zodat je op het geluid hiervan in diepe ontspanning kunt komen.

Ik heb na het volgen van de gratis webinars, nu ook de chakrahealing met klankschalen aangeschaft. Wat een openbaring, wat een rust. Ik ben echt enthousiast en superblij met deze aankoop. Daar ga ik nog zoooo lang geniet van hebben. Proficiat!!!

Martine

We geven regelmatig een webinar of online meeting over diverse onderwerpen vól met informatie, waar je wat aan hebt! Je kunt dit gebruiken om je te verdiepen in een onderwerp en jezelf verder te ontwikkelen. Heb je een webinar gemist, dan kun je deze in onze Academie vinden!

Ervaringen van deelnemers

'Ik heb het programma 'Kom in balans en krijg energie' als prettig ervaren. Ik ben nu nog steeds stapjes aan het zetten.'

Marloes

'Bij de programma's maakt het eigenlijk niet uit hoe ver je zelf al bent. Je haalt er de dingen uit, waar jij op dat moment mee bezig bent.'

Karin

'Vooral 'Kom in balans' heeft me veel gebracht. Ik voel me nu veel rustiger en stabieler. Ik doe ook nog regelmatig de meditaties.'

Suzanne

Aan de slag? Start nu!

Nu starten vanaf €5 voor 1e maand!

Lidmaatschap per maand

€ 9,95 NU € 5,-

daarna € 9,95 per maand

Meer rust, meer balans

én meer energie!

Lidmaatschap per kwartaal

€ 27,50 NU € 18,50

daarna € 27,50 per kwartaal

Meer rust, meer balans

én meer energie!

Lidmaatschap per jaar

€ 99,50 NU €90,-

daarna € 99,50 per jaar

Meer rust, meer balans

én meer energie!

Waarbij het programma-aanbod zich alweer heeft uitgebreid!