Afstemmen op energie

Afstemmen op energie

Afstemmen op energie

Tijdens ons werk stemmen we ons af op jouw energie. Door dit afstemmen voelen we mee wat er speelt in jouw energie. Wat er op dat moment belangrijk is. Wat er in het onbewuste gezien wil worden. Daardoor kunnen we ook snel tot de kern van een probleem komen.

Ik krijg vaker de vraag hoe ik dan werk? Hoe gaat dat dan? Hoe doe je dat: afstemmen? En heel precies kan ik dat niet uitleggen, omdat het vanuit mijn gevoel gaat. En ik denk dat het ook niet belangrijk is. Het werkt en ik voel op het moment van een behandeling precies wat er bij de ander gebeurt. Dan kan tijdens een behandeling zijn, als ik 1-op-1 met iemand in onze praktijk ben, maar ook op afstand. Dus een behandeling via videoverbinding of zonder persoonlijk contact werkt net zo goed, als dat je naast me staat.

Van de week had ik een behandeling via videoverbinding met een man, die vastliep in zijn relatie. Ik mocht van te voren al een chakrameting met reading doen en voelde me toen al letterlijk vastgezet. Mijn benen stonden heel strak en er was geen beweging in te krijgen.

Later in de behandeling kwam naar voren dat zijn jeugd behoorlijk traumatisch was verlopen en dat hij nu nog in het contact met zijn ouders letterlijk bevroor. Dit strakke gevoel was voor mij ook precies zo te voelen. Ook de plek in zijn lijf, waar veel leed was opgeslagen, kon ik benoemen. Ik omschreef de pijn op een manier, die hij gelijk herkende. Het lichaamsgeheugen en onbewuste geeft zo door, wat er op dat moment belangrijk is. Het blijft bijzonder om dit te voelen, maar het geeft zoveel extra. Ik weet precies, waar ik moet zijn en door het te benoemen, wordt het echt gezien. Vooral als iemand het zelf nog niet kan voelen. Hier bleken een aantal dingen uit het verleden te worden gespiegeld in de relatie. Door van deze oude gebeurtenissen de emotionele lading af te halen, mag dit helen. Het zal vooral meer rust gaan brengen.

Een paar weken geleden mocht ik meekijken met een kindje van ongeveer 2 jaar. Aangezien je daar nog niet echt een gesprek mee kunt voelen, mocht ik vooral het ‘meevoelen’ gebruiken. Natuurlijk kreeg ik ook de nodige informatie van de ouders. Er speelden heel wat behandelingen in het ziekenhuis mee. En deze keer ging het vooral om de onbewuste angst, die was ontstaan. Daardoor wilde dit kindje ’s nachts niet meer alleen slapen en begon het zich letterlijk vast te klampen. Iets wat niet voor een goede nachtrust zorgde voor alle partijen. Na met deze angst aan de slag te zijn geweest, kwam de rust een paar nachten later weer terug. Een grote verandering in dit gezin!

Verder kan er veel onrust in een huis of in je eigen energie ontstaan door entiteiten. Entiteiten zijn (delen van) overleden zielen, die nog hier op aarde rondhangen. Ze zijn vaak onbewust gestorven en toen nog niet doorgegaan naar het Licht of de Hemel. Dit onbewust sterven gebeurt vaak door een ongeval, oorlog of andere plotselinge dood. Soms heeft zo’n ziel een verhaal dat nog gehoord mag worden. Of is er een connectie met degene, waar hij verblijft of het huis of de plek. Maar heel vaak hangen ze maar wat rond en vragen vooral veel energie van jouzelf of de bewoners van het huis.

We kunnen met deze zielen contact maken en kijken wat er nodig is. Daarna laten we ze doorgaan naar het Licht. We meten bij een behandeling vaak na of er zo’n entiteit in jou energie is. En anders kun je er altijd om vragen. Ook dit is weer een vorm van afstemmen op de energie die er is. Bij jou of in een huis.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

Over de schrijver
Als kind vond ik schrijven altijd al erg leuk. Ik uit me nu vooral in alle blogs voor Praktijk Puur Voelen en het maken van video's hiervoor. Zo kan ik al onze kennis over stress, wat in je systeem kan zitten en wat je daaraan kunt doen, delen. Zo helpen we zoveel mogelijk mensen naar zo min mogelijk stress.