Vanuit stress weer in balans!

 

Wanneer ben je uit balans?


Ben jij snel geïrriteerd? Slaap je slecht of wordt je vaak wakker? Maak je je druk over de mening van een ander? Zit je veel in je hoofd? Heb je last van een brok in je keel of last met het eten? Ben je snel bang? Heb je allerlei lichamelijke kwaaltjes of pijntjes? Val je snel uit over kleine dingen? Zit je veel te piekeren of te malen? Val je moeilijk in slaap? Ben je letterlijk onstabiel, dus struikel je snel of raak je snel uit evenwicht? Heb je last van zenuwtrekjes? Heb je veel last van je maag?

Bij veel lichamelijke klachten zou ik eerst adviseren om de huisarts mee te laten kijken. Maar als er geen medische reden voor is, kan het zijn dat je letterlijk uit balans bent. Hoe en waar dat aan ligt, leg ik hieronder uit.


Hoezo…. Uit balans?


Er kunnen natuurlijk heel verschillende oorzaken voor zijn, waarom je uit balans bent. Een aantal veel voorkomende zijn:

• Hooggevoeligheid

• Geen goede gronding of aarding hebben

• In een heftige situatie zitten

• Veel hebben meegemaakt

• Last hebben van stress of een burn-out

• Verschillende energiepunten in je lijf zijn niet in balans

• Depressief zijn

• Entiteiten bij jezelf of in je huis


Hiervan zijn een paar zowel de oorzaak als de uiting van het uit balans zijn.


Wat kun je daar nou aan doen?


Toegeven dat het op het moment even niet helemaal lekker met je gaat. En dat je misschien even hulp nodig hebt.


Wat kunnen wij voor jou betekenen?


Wij kunnen jouw energie voor je nameten. We kijken hoe de waardes zijn voor jou en waar het eerst de aandacht naartoe mag gaan. Om de letterlijke onbalans aan te pakken is het nodig om eerst de verschillende lichamelijke energiepunten weer in balans te zetten. Dit doen we d.m.v. energie. We hoeven je hierbij niet aan te raken, maar zorgen ervoor dat jouw energie weer meer in balans komt.


Daarnaast kijken we naar de oorspronkelijke oorzaak, die jou uit balans heeft gebracht. Niet het druppeltje, dat de emmer heeft doen overlopen, maar de kern van de onbalans. Zo ruim je heel veel gebeurtenissen tegelijk op. En hoef je niet bij alles apart stil te blijven staan.

Wel is het zo dat we soms door meerdere lagen heen moeten, voordat we bij de kern kunnen komen. Het is dan óf afgedekt óf te confronterend om opeens aangeraakt te worden. Vaak ben je je hier zelf niet meer van bewust. En natuurlijk mag het vertrouwen hiervoor ook groeien.


Wat is het resultaat?


Dat je beter slaapt. Dat je lichamelijke klachten minder worden of verdwijnen. Dat je niet meer bang bent. Dat je beter voor jezelf op kunt komen. Dat je je beter kunt afschermen voor de energie van anderen. Dat je goed met beide voeten op de grond staat, zowel letterlijk als figuurlijk.


Zelf werken aan extra resultaat


We hebben een online programma ontwikkeld, dat je helpt om stevige basis op te bouwen voor je dagelijkse leven. Dit programma heet: 'Kom in balans en krijg energie!'. In 99 dagen kun je steeds meer in balans komen. En doordat er vele kleine oefeningen zijn voor je dagelijkse leven, kun je het direct praktisch gaan toepassen. Je kunt dit programma gaan volgen voor je persoonlijke ontwikkeling en om een blijvend resultaat te creëren in je leven. Het helpt je bewust te worden van veel onbewuste invloeden op jou, zoals meningen van anderen, gedachtengangen van je familie, oude herinneringen, lichamelijke kwaaltjes, voeding, ademhaling en nog veel meer. Daarbij krijg je dus de mogelijkheid om hier zelf wat aan te doen. En je kunt ook extra hulp erbij krijgen. Net wat jij wilt. Kijk snel verder via de link: https://kominbalansenkrijgenergie.nl


Reacties van cliënten:


J.: 'Gewoon een berichtje om even te laten weten dat ik je heel dankbaar ben voor alle hulp, vertrouwen, energie en nog zoveel meer.

Steeds vaker voel ik me "goud".'


Een dankbare moeder en haar kids:

'Ik ben met beide kids bij Astrid geweest. Mijn dochtertje was heel onzeker en was bang om fouten te maken. Dit is nu zeker positief veranderd  en er staat nu een zelfverzekerd meisje.


Zo ook mijn zoon, waar we een moeilijke periode mee door gingen. We wisten zelf niet goed meer waar het aan lag. Hij was nachtenlang aan het spoken, sliep slecht en had overdag veel woede-aanvallen. Hij leek op weinig dingen te reageren. Nadat Astrid hem eerst via mij heeft behandeld en later bij ons is geweest, zagen we langzaam toch verandering. Hij werd rustiger en ging dingen beter aangeven. Zo kwam er in ons gezin langzaam meer rust. Beide kids zijn meer in balans en als we tips nodig hebben, kunnen we altijd bij hen terecht.'


Marscha:

'Ik had last van depressies en was de weg kwijt, wist niet meer wie ik was en had een masker op. Nu ben ik veel rustiger en doe dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Een aanrader voor iedereen want wonderen bestaan nog!'

 

Marjolein: 'Erik heeft mij behandeld, omdat ik voelde dat ik al heel veel jaren om mijn as aan het draaien was en niet echt ging staan voor wie ik ben. Ik kon niet meer bij mijn eigen gevoel komen en voelde tevens dat ik wat blokkades had die ik graag weg wilde hebben, zodat mijn energie en mijn levensvuur weer kan gaan stromen.

Na de behandeling voelde ik voor het eerst in een hele lange tijd weer die kinderlijke blijheid in mijzelf. Iets wat ik misschien al niet meer heb gevoeld vanaf mijn zevende levensjaar. Dit was echt zo fijn, iets wat ik nog niet eerder had gevoeld bij mezelf.

Ik voel mij nu fijn en vooral rustig en stabiel van binnen. Daar ben ik erg blij mee!

Voor de rest merk ik nu nog niet zo heel veel nieuwe ervaringen. Zie wel dat de relatie tussen mijn dochter en mij in 1x veel beter is geworden. Dat is echt super!

Wat ik wel merk dat mijn innerlijke weten steeds meer begint toe te nemen. Voel dingen sneller aankomen. En tevens merk ik dat al na een kleine week dat mijn energie echt flink aan het doorstromen is. Telkens wat meer en meer. Ik ben nu eindelijk goed geaard gemaakt en merk aan alles dat ik sterker, rustiger en stabieler ben geworden na de behandeling. Veel meer in het hier en nu sta! Ik zie en merk ook dat ik wat meer actiegericht begin te worden.

Kortom ik ben ongelofelijk blij dat ik deze stap heb gezet en wil graag nog verder aan mijzelf werken, met o.a. hulp van Erik maar vooral d.m.v. goed dichtbij mezelf te blijven en te leren voelen welke energie van mij is en wat van de ander is. Nogmaals bedankt Erik, je bent een kanjer van een therapeut en coach!'


Ingrid: 'Door mijn dochter ben ik bij Astrid terecht gekomen. Ik heb 10 jaar geleden een zware burn-out gekregen wat bij mij op de gehele linkerkant op de spieren is geslagen. Door wekelijks therapieën (fysiotherapie en ostheopathie) ging het steeds op en af. Nu ik bij Astrid onder behandeling ben ik durf het haast niet te zeggen krijg ik weer meer energie en kan ik nu eindelijk weer een uur per dag wandelen. Er gebeurt erg veel met mijn lichaam. Ik krijg na de behandeling wel heftige reacties, maar de dag erna is alles weg en voel ik mij steeds fitter. Echt top. Ik ben erg blij met deze behandelingen.'


Yvonne: 'Een tijdje geleden is mijn zoon voor een behandeling bij Astrid geweest. Ik ben bij deze behandelingen geweest en vond het een heel bijzondere ervaring! Ze kwam precies uit op plekken en ervaringen die voor hem heel bijzonder en ingrijpend zijn geweest. Hij heeft er veel baat bij gehad! En voor mezelf vond ik het ook best ingrijpend en emotioneel. Ook ik had die ervaringen ver weg gestopt.'


Foto: 'Happy' van Jeroen Werkman flickr.com)

Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren