Logo Praktijk Puur Voelen

5 Tips om de warmte goed door te komen (en in contact met jezelf te blijven):

Burn-out

5 Tips om de warmte goed door te komen (en in contact met jezelf te blijven):

Het is nog wel eens lastig om met deze warmte goed in verbinding te blijven met je warme lijf.

Dat lijf dat nu niet zo prettig voelt, zweterig of plakkerig. Maar het is wel belangrijk om goed in verbiding te blijven, wat het grootste onderdeel van aarding is. Vandaar de volgende tips:


Tip 1: druk

Leg jezelf niet teveel druk op. Moeten die dingen, die je allemaal nog wilt doen, echt in deze warmte? Of kunnen ze ook nog best even wachten?


Tip 2: ruimte

Geef jezelf de ruimte om telkens bij te komen. In de warme landen hebben ze niet voor niets een paar uur siësta. Wij willen vaak maar doorgaan.

Maar doe iets en rust daarna weer even uit. Het kost met deze warmte allemaal veel meer energie. Moet je echt door i.v.m. je werk: zet je tempo dan flink omlaag.


Tip 3: verbinding met jezelf

Zorg dat je goed in verbinding blijft met jezelf. Houd je voeten goed op de grond, ook als die warm is. Ga niet zweven, omdat je warme lijf niet prettig voelt. zorg dat je genoeg ventileert aan handen, voeten en hoofd. Blijf goed doorademen naar je buik. Blaas telkens even goed uit, dan moet je vanzelf weer goed inademen. Voel bij jezelf waar jij het warmst aanvoelt en probeer dit minder te maken met wind (een ventilator) of water (als verkoeling).


Tip 4: aarden

Blijf ook goed aarden. wist je dat de manier van aarden voor iedereen anders werkt? Je kunt aarden via alle elementen van de aarde. Dus de één graaft het liefst zijn voeten in de grond (lekker koel trouwens) om letterlijk contact te hebben met de aarde. Een ander zet liever zijn voeten in een bak met water of loopt door de branding. Douchen helpt ook goed met aarden als water jouw ding is. Weer een ander verbindt zich juist goed met vuur, zoals bbq-en en een vuurtje stoken. Wel moet je daar met de droogte voor oppassen. En een ander krijgt juist super contact met zichzelf in de lucht. Door harde wind of te zweven of parachute te springen, komt er veel kracht op je lijf te staan en kun je je enorm verbonden voelen met je lijf en tevens de natuurkracht. Richt je op jouw natuurelement en zorg dat je in verbinding blijft en de schoonheid mag blijven zien.

 

Tip 5: verbinden met koelte via korte meditatie:


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? 

Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren