Logo Praktijk Puur Voelen

Afstemmen op jouw energie

met metingen, op afstand, bij kleine kinderen en entiteiten


Hoe werk ik op afstand?

Ik krijg steeds vaker de vraag hoe ik dan werk? Hoe gaat dat dan? Hoe doe je dat: afstemmen. En heel precies kan ik dat niet uitleggen, omdat het vanuit mijn gevoel gaat. En ik denk dat het ook niet belangrijk is. Het werkt en ik voel op het moment van een behandeling precies wat er bij de ander gebeurt. Dat kan tijdens een behandeling zijn, als ik 1-op-1 met iemand in onze praktijk werk, maar ook op afstand. Dus een behandeling via videoverbinding of (bij kleinere kinderen) zonder persoonlijk contact werkt net zo goed, als dat je naast me staat.


Vast in zijn relatie (behandeling via Skype)

Van de week had ik een behandeling via Skype met een man die vastliep in zijn relatie. Ik mocht van te voren al een chakrameting met reading doen en voelde me toen al letterlijk vastgezet. Mijn benen stonden heel strak en er was geen beweging in te krijgen.

Later in de behandeling kwam naar voren dat zijn jeugd behoorlijk traumatisch was verlopen en dat hij nu nog in het contact met zijn ouders letterlijk bevroor. Dit strakke gevoel was voor mij ook precies zo te voelen. Ook de plek in zijn lijf waar veel leed was opgeslagen, kon ik benoemen. Ik omschreef de pijn op een manier, die hij gelijk herkende. Het blijft bijzonder om te voelen, maar het geeft zoveel extra. Ik weet precies waar ik moet zijn en door het te benoemen wordt het echt gezien.

Ook als iemand het zelf nog niet kan voelen. En ik ben het daarna meteen weer kwijt. Hier bleken een aantal dingen uit het verleden te worden gespiegeld in de relatie. Door van deze oude gebeurtenissen de lading af te halen, mag dit helen. En het zal vooral meer rust gaan brengen.


Meevoelen met kleine kinderen

Een paar weken geleden mocht ik meekijken met een kindje van ongeveer 2 jaar. Aangezien je daar ook nog geen gesprek mee kunt voeren, mocht ik ook vooral het ‘meevoelen’ gebruiken. Natuurlijk kreeg ik de nodige informatie ook van de ouders. Er speelden heel wat behandelingen in het ziekenhuis mee. En deze keer ging het vooral om de onbewuste angst die was ontstaan. Daardoor wilde dit kindje ’s nachts niet meer alleen slapen en begon het zich letterlijk vast te klampen. Iets wat niet voor een goede nachtrust zorgde voor alle partijen. Na met deze angst aan de slag te zijn geweest, kwam de rust een paar nachten later weer terug. Een grote verandering in dit gezin!


Contact met entiteiten

Verder kan er veel onrust in een huis of in je eigen energie ontstaan door entiteiten. Entiteiten zijn (delen van) overleden zielen, die nog hier op aarde rondhangen. Zij zijn vaak onbewust gestorven en toen niet doorgegaan naar het Licht of de Hemel. Dit onbewust sterven gebeurt vaak door een ongeval, oorlog of andere plotselinge dood.

Soms heeft zo’n ziel een verhaal dat nog gehoord mag worden. Of is er een connectie met degene, waarbij hij verblijft of het huis of de plek. Maar heel vaak hangen ze maar wat rond en vragen vooral veel energie van jouzelf of de bewoners van het huis.

Wij kunnen met deze zielen contact maken en kijken wat er nodig is. Daarna laten we ze doorgaan naar het Licht. We meten dit bij een behandeling vaak wel na of er zo’n entiteit in je energie is. En anders kun je er altijd om vragen.

Ook dit is weer een stukje afstemmen op de energie die er is. Of bij jou of in een huis.


Mocht je zelf vragen hebben of vrijblijvend informatie over een behandeling willen hebben, horen we dat graag. Neem contact op via email, Messenger, Whattsapp of het contactformulier op onze site.Liefs, Astrid

Praktijk Puur Voelen


 

foto: 'colores de atardecer' van Hebe Aguilera (flickr.com)Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren