Logo Praktijk Puur Voelen

Verlang jij ook zo naar rust?

Burn-out

Verlang jij ook zo naar rust?

'Ik ervaar nu rust in mijn lijf'. Dit wordt met verbazing gezegd. 'Ik heb dit al zo lang niet meer ervaren. Hier verlangde ik zo naar'. Mijn cliënt klinkt gewoon ontroerd. Ze is al zo lang doorgegaan. Na heftige gebeurtenissen in een 'trein' terecht gekomen, die steeds maar doordenderde. En daar al die tijd nooit uitgestapt.


Weer mogen voelen

Ze kan nu ook weer bij haar gevoel komen. Dit was ook al heel lang uitgeschakeld. Om maar door te kunnen gaan. Om maar te kunnen handelen. En in die tijd raakte haar hoofd en lijf steeds voller. Voller van ervaringen en de bijbehorende emoties. Maar daar was geen tijd en rust voor om te ervaren.


Boosheid en irritatie

En nu was het emmertje letterlijk vol. Ze viel makkelijker uit. Raakte sneller geïrriteerd. Was eigenlijk gewoon 'op'. Geen energie meer. Geen rust kunnen ervaren. Steeds meer mensen om zich heen kwijtraken. En maar proberen door te gaan. Totaal in de overlevingsstand. En dat al vele jaren.


Eindelijk gehoord worden

Ze kwam bij ons terecht. En wilde graag stappen zetten. Bij de eerste kennismaking kon ze bijna niet stoppen met praten. Zoveel moest eruit. Zoveel mocht gehoord worden. Ik heb een klein begin mogen maken met het behandelen met energie.


En toen was er rust...

De 2e keer kon ik meer doen. Ik mocht al uitkomen bij het beginpunt van de trein. De trein die nog steeds doordenderde. En hij mocht nu stoppen bij ons station. Hij mocht tot rust komen. En die rust kon ze meteen voelen. Het was vreemd, maar wel heel fijn.


Het proces van in balans komen

Verder is ze nu begonnen met ons programma 'Kom in balans en krijg energie'. Een mega-ondersteuning in het hele proces. Het proces van landen en bewustwording. het proces van kleine dingen veranderen en grote verandering creëren. Het proces van persoonlijke ontwikkeling, waarmee je een flinke basis legt voor de rest van je leven. We hebben nu dit programma geplaatst in onze besloten website, waardoor je vanaf slechts €1,- kunt deelnemen.

 

Rust in je hoofd en lijf

Zo blij dat we zo'n proces mogen ondersteunen. Dat we zo vaak rust mogen brengen in het hele systeem van iemand. Rust in het lijf, maar vaker nog rust in het hoofd. Een hoofd dat in de huidige maatschappij vaak zo vol zit. Een hoofd dat maar blijft malen en maar blijft denken over dingen die gebeurd zijn of die nog moeten komen. Een hoofd dat maar geen rust krijgt door alle prikkels om ons heen.


Gun jij jezelf die rust?

Gun jij jezelf die rust? De rust van niet constant hoeven te denken. De rust om in het hier en nu te kunnen leven. De rust om weer te kunnen voelen. Wij mogen die rust ervaren en delen met de meeste cliënten van ons. Rust van binnenuit. Rust vanuit 99 tot 100% aarding. Die rust delen wij graag met jou!


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? 

Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren