Logo Praktijk Puur Voelen

Diep onder de indruk


Ik mag wel zeggen dat ik elke keer geraakt ben door de behandelingen, die ik mag geven. En ik zeg mág geven, omdat ik dit vanuit het vertrouwen van de cliënt mag doen.

Vaak weten we beide niet welke kant het op zal gaan, omdat ons onderbewuste soms voor verrassingen kan zorgen.


Wat mág er deze keer gezien worden? Waar is iemand aan toe om te transformeren / omvormen tot een ‘betere’ energie. Een energie waar degene zich beter bij voelt.


Afgelopen week mocht ik bij de tandarts twee mensen helpen om de angst, waar ze veel last van hadden, te transformeren naar een veel rustiger energie. Ze hadden hier allebei nog nooit van gehoord en we zijn gewoon begonnen met te kijken wat angst nu precies voor ze betekende.


Vanuit deze ervaringen, voel ik vaak de emoties die daarbij hoorden en als ik ze benoem, zijn ze vaak heel herkenbaar. Eén cliënt had veel last van spanning rondom de schouders en het keel- en borstgebied. Waarschijnlijk is ze vroeger vast- of tegengehouden. Dit gevoel kwam bij mij sterk naar boven.


De ander voelde haar energie flink zakken, zodat alles veel rustiger voelde. Als je gespannen of bang bent, zit je vaak met je energie heel hoog. Je ademt heel hoog en schouders trekken zich op. Het contact met de grond is dan ook veel lastiger. Tijdens de behandeling zie je iemand gewoon ‘zakken’.


We waren allemaal erg onder de indruk van wat er mocht gebeuren. De één kon ik meteen ook nog behandelen voor preventie, wat mijn eigenlijke werk is bij de tandarts. De ander mocht deze week terugkomen. En ook bij haar was het radicaal veranderd. Eerst was er nog even de schrik bij binnenkomst in de praktijk. Maar toen ze even in de wachtkamer zat, merkte ze dat er eigenlijk geen angst meer was. De spanning was eraf!


Bij een andere cliënt mocht ook heel veel spanning wegvloeien. Tijdens een behandeling, die ik kan gebruiken bij ‘overprikkeling’ of een gespannenheid, kwam er heel veel ruimte. Ruimte om heel veel spanning uit het lichaam te laten komen. Ik was diep onder de indruk van het vertrouwen. Er leek namelijk paniek aan te komen, maar door dit er rustig te laten zijn en de energie in balans te houden, nam het lichaam het over en zorgde er zo zelf voor dat er uiteindelijk weer rust kwam. En dit heeft ook zijn directe invloed op het rustiger voelen.


Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren