Logo Praktijk Puur Voelen

Hoe werken jullie nu eigenlijk?


Op onze open dag werd natuurlijk de vraag gesteld hoe wij nu eigenlijk werken? En heel concreet kunnen wij daar eigenlijk geen antwoord op geven. Het is elke keer weer anders en we bedenken niet van te voren wat we gaan doen en laten ons 'verrassen' door wat zich aandient. We springen in op de situatie.


Puur Voelen

Er is namelijk geen standaard antwoord op een vraag die bij iemand speelt. Voor iedereen voelt een situatie anders en iedereen zal zijn eigen emoties daarbij hebben.

Daarom luisteren en voelen we heel goed wat er precies gezegd wordt bij een gesprek tijdens de behandeling. Het is ook niet altijd dat je meteen een antwoord krijgt op een gestelde vraag of kwestie die speelt. Maar jouw lichaam en onbewuste vertellen hun eigen verhaal. En daar luisteren wij ook naar.

Vaak voelen we bij onszelf wat er bij jou speelt. Dit is gewoon als bewustwording voor ons. We laten ons dan leiden door ons gevoel en gaan dus ‘puur voelen’.


Wat wil gezien worden?

Verder mag je erop vertrouwen dat niets zich laat zien, dat er nog niet aan toe is om gezien te worden. Er gebeurt niets dat jij niet wilt. Daar beschermt jouw eigen onbewuste je wel voor.

Maar er komen soms wel heel andere dingen naar voren dan verwacht. Want je denken heeft dan misschien al een strategie uitgedacht, maar daar zitten de problemen meestal niet. Want als je het zelf wel kon bedenken, zou je ons ook niet nodig hebben.


Elke keer weer een cadeautje!

Maar toch ervaar ik dit altijd als een cadeautje. Van die onverwachte wendingen en gebeurtenissen die naar boven komen, en waar dan het begin van een bepaald gevoel blijkt te liggen. Zo mooi!


En het verschil van hoe iemand binnenkomt en weer naar huis mag gaan. Wat gebeurt er toch altijd veel in de energie! Veel meer rust. Spanning die wegvalt. Mensen die echt mogen ‘zakken’ in de energie. Wat ben ik toch blij dat we dit werk mogen doen! En wat gun ik iedereen deze rust weer terug te vinden in zichzelf;

in je eigen basisenergie.


Liefs, Astrid 

foto: 'Sky 3' van Dennis Hill (flickr.com)Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren