Logo Praktijk Puur Voelen

Stil gezet

Burn-out

Weer 'even' stil gezet

Ik had al geschreven over de val bij het skiën van onze dochter. Het lijkt een behoorlijke nasleep te hebben, waarin we weer erg onze eigen weg mogen zoeken. Het leven wordt voor haar alweer stilgezet.


Uitdaging?

Een gebroken rug, een licht knieletsel en nu een zwaar knieletsel. Ze wordt dus letterlijk stil gezet. We hebben al vaker ook op psychisch gebied gekeken. Ergens lijkt er een uitdaging voor haar te liggen. Alleen zijn we die nog niet tegen gekomen.


Daarnaast is het voor haar een uitdaging om te kijken hoe ze de komende tijd gaat invullen. Haar tijdelijke contract loopt bijna af. Studie heeft ze afgerond. En ze kan nergens zelfstandig komen. En daarbij wonen we letterlijk in de Achterhoek, ver van alles vandaan.


De mallemolen

En dat alles heeft natuurlijk net zo goed een impact op ons. Ook wij worden weer de mallemolen van het ziekenhuis’gedoe’ ingetrokken. Gelukkig hebben we al veel ervaring opgedaan in de laatste 20 jaar. Maar het is toch elke keer weer een weg zoeken in alle mogelijkheden en wat wil je daarin zelf?


Een goede arts

Het advies van de Oostenrijkse arts was al direct: zoek een goede arts en chirurg. Iemand die deze ingrepen heel veel doet. Hij had al teveel slechte resultaten gezien, waar mensen heel lang last van houden. En ook kwamen in onze kennissenkring direct een aantal slechte ervaringen naar voren. En dan?


Leven vanuit mogelijkheden

Dus de komende tijd mogen we ook gebruiken om samen te kijken naar de mogelijkheden. Gelukkig zijn we daar met ons gezin sterk in. Wat kan er wel? Waar kun je je op richten? Wat zijn invullingen van het dagelijks leven? En hoe houd je je leven zinnig?

 

Gelukkig hebben we al heel lang geleden geleerd om te leven bij de dag. En te genieten van alle kleine momentjes in het leven. En mee te pakken, wat er op dit moment mogelijk is.


Liefs, Astrid

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? 

Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren