Ik ben niet zo'n prater...

Praktijk Puur Voelen

Astrid & Erik

____________________

Ik ben niet zo’n prater…

 

Dit was het antwoord dat ik kreeg op de vraag of ik iemand misschien mocht helpen met het verwerken van emoties, waarmee degene zat na een zware periode.

 

Soms mag je eerst even stil worden

Gelukkig maar, denk ik dan. Er wordt al snel gedacht dat je dingen wel verwerkt door erover te praten. Maar de vraag is of je dan bij de dieper liggende laag uitkomt, waar juist de emoties door gaan werken.

Soms praten mensen zoveel, dat ze eerst eens even stil mogen gaan worden. Probeer eerst maar eens te voelen wat er in je lichaam gaande is. Geeft je lichaam misschien aan waar iets zit, waaraan gewerkt mag worden? Zijn er onverklaarbare pijntjes of andere signalen?

Je kunt zo op heel verschillende manieren samen aan het werk gaan om bij de dieper liggende emoties of andere blokkades uit te komen. Die dingen waar het echt om gaat, waar je echt last van hebt. Vaak zonder dat je het precies weet.

Verdere signalen zijn als je elke keer weer in eenzelfde situatie komt, waarbij je je niet prettig voelt. Het idee hebben vast te zitten in een situatie, zowel privé als op het werk.

 

Lichaamswerk

Als MEE-therapeut doe ik veel lichaamswerk. Je kijkt of iemand goed gegrond is? Of bepaalde energiepunten goed in balans zijn? Of er veel spanning is? Of er dingen zijn die door de generaties heen doorgegeven zijn? D.m.v. de energie in balans te brengen, onderliggende ‘overtuigingen’ te helen, verbindingen die je geen energie meer geven te zuiveren en/of weg te halen, kan ik je weer een stukje verder helpen op je weg.

 

Goede voornemens

Ook als je naar de goede voornemens kijkt voor de komende periode, kan ik je verder helpen. We kunnen n.l. samen kijken welke onderliggende redenen er zijn om te roken, te drinken of teveel of verkeerd te eten of niet te sporten.

 

Dus mocht je, op welk vlak dan ook, hulp willen hebben? Neem dan even contact met ons op!

 

Groet, Astrid

 

Foto: 'Hush' van LaVladina (flickr.com)

Copyright @ All Rights Reserved