Ik leef vanuit mijn hart!

Praktijk Puur Voelen

Astrid & Erik

____________________

Ik leef vanuit mijn hart!

 

Dit durf ik nu voluit te zeggen: ik leef en werk vanuit mijn hart!

 

Lange tijd was ik op zoek naar mijn gevoel, en werd dit nog vaak geblokkeerd.

Anderen voelden het wel bij mij, maar ikzelf kon er nog niet helemaal bij komen. Bij de tandartsenpraktijk kreeg ik al vaak te horen: als jij maar in de buurt bent… en ikzelf snapte nog niet helemaal wat ze daarmee bedoelden.

 

Ik voelde wel dat ik een bepaalde rust kreeg, wat ik ook aan anderen over kon dragen. Door de ervaringen die ik in mijn leven heb opgedaan, kan ik me ook gemakkelijk in andere mensen verplaatsen, die wat minder in hun vel zitten, of te maken hebben met ziekte of verlies.

 

Nú weet ik wel dat je uit deze situaties ook je kracht kunt halen.

Dat overtuigingen die je dan krijgt, later niet meer nodig zijn. Dat de emoties die je dan opdoet, zich kunnen nestelen in je systeem. Dat lichamelijke klachten die je later krijgt, nog een gevolg kunnen zijn van een heftige periode in je leven.

 

Nú weet ik dat je met al deze dingen aan de slag kunt gaan.

Dat je met kleine oefeningen al kunt zorgen dat je letterlijk beter in balans bent. Dat je overtuigingen en opgeslagen emoties ook weer kunt verwijderen. Dat al deze blokkades gewoon niet nodig zijn!

 

Nu ik aan mezelf heb gewerkt. Nu ik zelf de verantwoording heb genomen, als ik me niet lekker voelde of niet lekker in mijn vel zat. Heb gekeken waarom ik me in bepaalde situaties niet fijn voelde. Wat bepaalde gebeurtenissen in mijn leven voor invloed hebben gehad op mij. En daarmee aan de slag ben gegaan. Nú kan ik zeggen: ik leef en werk vanuit mijn hart!

 

En jij? Leef jij ook al vanuit je hart?

 

Voor meer informatie of vragen: neem contact met ons op via onderstaande knop.

 

Groet, Astrid

 

 

Foto: 'heart bokeh' van Karen White (flickr.com)

Copyright @ All Rights Reserved