Logo Praktijk Puur Voelen

De praktijk

In onze praktijk komen mensen met de meest uiteenlopende klachten. Maar wat ze vrijwel allemaal gemeen hebben is dat de mate van overprikkeling te hoog is en de aarding te laag. Maar wat dat met je doet, is voor iedereen verschillend. Iedereen heeft andere ervaringen opgedaan in het leven en van iedereen reageert het lichaam daarop verschillend. Het is dus niet dat we werken vanuit een bepaalde klacht, maar vanuit de basiswaarden, zoals mate van aarding, levensenergie en overprikkeling.

 

In gesprek

We gaan dan met je in gesprek en dan luisteren we naar wat jouw hele systeem ons wil vertellen. We ‘voelen mee’ in jouw energie en luisteren goed naar de onbewuste boodschap. Jouw lichaamsgeheugen weet ook vaak meer dan dat jezelf weet. Dus werken we veel vanuit klachten, die in de loop der jaren zijn ontstaan.

 

Energiewerk

Verder werken we veel met energie. We hoeven je niet aan te raken om te voelen waar blokkades zijn in jouw energiedoorstroming. En door te communiceren met jouw systeem, zullen blokkades worden opgelost. En hoe beter de doorstroming is, hoe rustiger het bij jou wordt.

 

Onrust

Veel mensen hebben klachten als veel in hun hoofd zitten, onrust in hoofd of lijf of migraine. Maar ook in de rest van je lijf kunnen allerlei klachten ontstaan door een hoge overprikkeling. De ervaring is dat mensen na de eerste behandeling vaak al veel meer rust ervaren of beter slapen.

 

Opgelost en dan?

Als er blokkades worden opgelost, zal er een betere energiedoorstroming in jouw lijf komen. Dit zorgt ervoor dat opgedane ervaringen op een normale manier kunnen worden verwerkt en losgelaten. Maar er zal ook wat in je leefpatroon mogen veranderen, omdat anders de overprikkeling al snel weer oploopt. Je mag dan bewust gaan worden van wat verschillende processen voor invloed hebben op jouw energie. En hoe je anders in situaties kunt gaan staan, zodat je beter in jouw eigen kracht en energie kunt blijven.

 

Academie Puur Voelen

We hebben daarom een aantal programma’s ontwikkeld vanuit onze eigen ervaringen en die van onze cliënten. ‘Goed aarden en vol levensenergie’ leert je wat aarding en levensenergie zijn en heeft oefeningen voor goed aarden en het beschermen van jouw energie.

‘Kom in balans en krijg energie in 99 dagen’ is een mooi totaalpakket, waarmee je een stevige basis neer gaat zetten voor de rest van je leven. Je kunt dit met of zonder begeleiding doen.

En als je gewoon een tijdlang aan jezelf wilt werken, maar niet te intensief, kun je lid worden van onze digitale groep, waarin we continu dingen aanbieden om jezelf te ontwikkelen.

 

Ondersteuning

Zo bieden we op verschillende manieren ondersteuning in jouw proces. Opruimen en herstellen is belangrijk, maar de bewustwording is nog veel belangrijker. Want je wilt niet terug naar de oude situatie. Je wilt verder naar een bewust leven vol met energie voor de dingen die jij belangrijk vindt.

 

Eigentijds

En zoals het ook in deze tijd past, werken we niet alleen in onze praktijk, maar ook online. We kunnen via een videoverbinding ook een behandeling doen. Zo maakt afstand niet uit. En het ‘aanvoelen’ en ‘weten’ gaat ook gewoon op afstand.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? 

Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren