Logo Praktijk Puur Voelen

Hoe ziet jouw energie er nu uit? Laat het snel nameten!

Energiemeting

Energiemeting aanvragen

Ga via onderstaande knop naar het formulier. Vul dit in en krijg binnen enkele dagen de uitslag van jouw persoonlijke energiemeting met aanvullende informatie.

De energiemeting kost nu slechts € 5,- i.p.v. € 10,-. Je krijgt dit bedrag weer terug als je binnen 1 maand een afspraak met ons maakt in onze praktijk of via een videoverbinding.


Bij een energiemeting worden de volgende onderdelen gemeten:

De mate van overprikkeling en/of stress.

En waar dit mee te maken heeft.

Zijn de chakra’s in balans?

En zo niet, hoeveel er uit balans zijn.

De mate van aarding.

En wat is de hoeveelheid levensenergie?

Zijn er problemen met de voeding?

Zo ja, heb je last van een allergische reactie of intolerantie.

Uitleg van de energiemeting

Wat betekent de uitslag nu voor jou?


Stress of overprikkeling

De mate van overprikkeling is behoorlijk van invloed op je normale functioneren. Want als je echt contant overprikkeld bent, en niet goed meer kunt ontspannen, raken er van allerlei mechanismes in je lichaam van slag. Dus hoe beter we nog kunnen ontspannen, of weer ontspannen, hoe beter het voor ons is.


<25%

Een percentage van onder de 25 % is een lichte mate van overprikkeling. Met wat extra aandacht hiervoor kunnen we dit al een stuk verminderen.


25-50%

Met een percentage tussen de 25 en 50 % zit er behoorlijk wat stress in je lijf opgeslagen. Er is al heel wat meer nodig om dit weer los te kunnen laten.


>50%

En boven de 50 % is er flink wat aandacht voor nodig. Je moet oppassen voor flinke lichamelijke reacties en ook een burn-out ligt op de loer.


Nu is het zo dat het loslaten van spanning soms niet meer vanzelf gaat. Er kunnen lichamelijke en emotionele blokkades zijn, die dit tegenwerken. We kunnen d.m.v. een energiebehandeling en ook met speciale drukpunten ervoor zorgen dat je lichaam weer een betere doorstroming en meer rust krijgt. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van de ‘toegankelijkheid’. Liggen de blokkades aan de oppervlakte of moeten we samen verder kijken waar de overprikkeling vandaan komt. 


Verder is de mate van aarding en of je op voeding reageert ook erg van invloed op de mate van overprikkeling.


Aarding

Als de aarding onder de 80% is, mag dit nog verbeteren. Je mag zelfs naar een aarding tussen de 90% en 100% streven.


Als je aarding vrij laag is, blijven energie en emoties in je lijf ‘hangen’. Je kunt het niet kwijt. Je wordt hier heel moe van of snel geïrriteerd of zelfs boos. Dit zijn dus uitingen van een overprikkeling.


Dus hoe beter je aarding, hoe makkelijker het leven wordt. Ook de energie van anderen pik je niet meer zo makkelijk op of laat je gewoon ‘doorstromen’ naar de aarde.

Wij kunnen je helpen om deze aarding sterk te verbeteren door een energiebehandeling. We kijken waar evt blokkades zitten en geven persoonlijke tips om dit te verbeteren.


Levensenergie

De hoeveelheid levensenergie geeft aan hoeveel energie je hebt om te leven. Heb je echt zin in het leven, of sjok je maar zo’n beetje door? Het komt vaak voor dat dit ‘opgesloten’ zit in jezelf. Dit kan door heel verschillende dingen komen. En ook de oplossing is heel verschillend voor iedereen.


Dus wil jij weer bruisen van de levensenergie? Dan kunnen we daar samen naar kijken.


Chakra's

Een onbalans in de chakra’s geeft aan dat er een blokkade zit in de doorstroming van de energie in je lijf. Nu staat elke chakra voor een bepaald hoofdthema. Maar de reden waarom dit geblokkeerd is, kan weer heel divers zijn. Dit is meestal een gebeurtenis, die onbewust is opgeslagen. Maar het kan ook via je voorouders doorgegeven zijn.

Als ze goed in balans zijn, geeft dit ook weer een boost in je energie en brengt het rust in je lijf.


Voeding

Als er problemen zijn met de voeding kun je last hebben van allergische en dus directe reacties of een intolerantie. Bij een intolerantie krijg je doordat je vaker iets eet, waar je niet goed tegen kunt, last van iets in je lijf. Je buik lijkt de meest logische plek, maar onze kinderen kregen bijvoorbeeld last van oorontstekingen. En dat zo’n reactie op voeding, dat je misschien wel heel vaak eet, een aanslag is op je energie, is vrij logisch. Maar voordat je weet dat die langdurige klacht, die eigenlijk al heel gewoon is, van de voeding komt…. Dus laat even uitmeten waar je niet tegen kunt, zodat je weet waardoor je ‘geprikkeld’ kunt raken.
Wat kun je eraan doen?


Voedingstest

Ik kan een voedingstest voor je doen. Hierbij worden 16 productgroepen getest, met daarin 226 producten. En mocht je zelf nog een speciaal product hebben dat je getest wilt hebben, pak ik die natuurlijk mee.


De prijs voor deze test is €25,-.


Daarbij test ik ook mee waar je dan wel energie van krijgt! Want dat is natuurlijk ook prettig om te weten 😊! Geef maar even aan als je zo’n test wilt voor jezelf of eventuele kinderen. Dit kan ik net als de energiecheck op afstand doen.


Behanding via videoverbinding

Tijdens een behandeling via videoverbinding kan ik kijken waar de onbalans precies vandaan komt en dit verder in evenwicht brengen. Dit is een uitgebreide behandeling, die € 50,- per uur kost. Een behandeling duurt tussen meestal tussen 1 uur en 1,5 uur.

Als je interesse hebt in een meting of behandeling, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, email, Facebook messenger of Whatsapp (06-18552674).

Heb je interesse in een behandeling? Of heb je nog een vraag?

Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren