Fluisteringen

Praktijk Puur Voelen

____________________

Astrid & Erik

Leuk dat je mee doet!


Ik heb vandaag 3 kaarten getrokken van de serie

'Fluisteringen van de natuur' van Angela Hartfield en Josephine Wall.


Hieronder staan de kaarten en daaronder de tekst uit het boekje.

Ik hoor graag via Messenger of het contactformulier wat de tekst voor jou

betekent. Of het wat raakt in jouw leven op dit moment.


Mocht je verder nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Je kunt je ook opgeven voor een gratis meting van jouw energie,

als kennismaking met onze praktijk.

Via onderstaande knop kun je hier meer over lezen en je ook opgeven.

Kaart 1: Kwetsbaarheid


Misschien heb je het gevoel dat je je moet terugtrekken. Dit is een gelegenheid om te wachten en opnieuw orde op zaken te stellen. Je hebt behoefte aan een beetje rust en ontspanning. Je hebt misschien het gevoel dat alles je de baas is. Neem een poosje de rust die je zo nodig hebt. Neem de omgeving in je op. Let op het seizoen en de veranderingen die in de natuur gebeuren. De dingen zijn voortdurend in ontwikkeling. Denk aan de wolken in de lucht. Ze zijn steeds in beweging, veranderen steeds van vorm. Gun jezelf de tijd om jezelf dieper te verbinden met Moeder Aarde en de natuur. Ga mee met het ritme van de hartslag van de Aarde en laat je gedachten en emoties minder hard werken. Vetrouw erop dat alles goed uitwerkt. De tekenen dat de dingen vanzelf goed komen zijn overal om je heen. Let erop.

Kaart 2: Vertrouw op je eigen verstand


De informatie die je krijgt is betrouwbaar en zeker. Bekijk de situatie nog eens heel goed voordat je een besluit neemt. Je ziet en voelt dat hier meer aan de hand is dan wat zich laat zien. Alles zal op de juiste tijd duidelijk worden. Heb niet het gevoel dat je jezelf moet bewijzen. Heb geduld en laat de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Vertrouw op je eigen inzichten en kennis - ze bevatten jouw waarheid.

Kaart 3: Vier de verschillen


Je begrijpt dat in het leven alles twee kanten heeft. Zelfs jij hebt verschillende polariteiten in je - mannelijk/vrouwelijk, hoog/laag, goed/slecht, licht/donker. Het zijn de verschillen die ons zo uniek maken. We komen allemaal voort uit een bron en we hebben allemaal het licht van de ziel in ons. Hoe meer we leren en groeien in onze gedachten en gedragingen, hoe meer begrip en medeleven we kunnen ontwikkelen in ons leven. Neem eens even de tijd om een ander te waarderen voor waarden die hij of zij met je deelt en ontdek wat je van deze situatie kunt leren en wat je hiermee wint.

Ik heb 2x een nieuw e-book geschreven. Mocht je interesse hebben, dan kun je op de afbeelding klikken om je gegevens in te vullen. Je krijgt het dan toegestuurd per e-mail. Alvast veel leesplezier!

Copyright @ All Rights Reserved