Fluisteringen

Praktijk Puur Voelen

____________________

Astrid & Erik

START 'KOM IN BALANS EN KRIJG ENERGIE IN 99 DAGEN' ONLINE OP 14 SEPTEMBER!

Leuk dat je mee doet!

 

Ik heb vandaag 4 kaarten getrokken van de serie

'Fluisteringen van de natuur' van Angela Hartfield en Josephine Wall.

Met daarbij de gedachte: 'voor hen die het moeilijk hebben',

'voor hen die blij in het leven staan' en

'voor hen die ondersteuning kunnen gebruiken' en

toen mocht er nog een 4e kaart bij komen.

In willekeurige volgorde staan ze hieronder.

 

Hieronder staan de kaarten en daaronder de tekst uit het boekje.

Ik hoor graag via Messenger of het contactformulier wat de tekst voor jou

betekent. Of het wat raakt in jouw leven op dit moment.

 

Mocht je verder nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Je kunt je ook opgeven voor een gratis meting van jouw energie.

Via onderstaande knop kun je hier meer over lezen en je ook opgeven.

Kaart 1: Je bent het waard

 

De enige manier waarop je anderen kunt accepteren, respecteren en liefhebben, is wanneer ze jou accepteren, respecteren en liefhebben. Accepteer een compliment en het vertrouwen wanneer je dit wordt gegeven. Wanneer je leert om te aanvaarden, laat je wat je echt kunt tot bloei komen. Je laat zien wat je waard bent en dit heeft zijn effect op anderen. Wanneer je jezelf in dit licht ziet, kunnen andere mensen niets anders dan reageren op jouw gevoel van eigenwaarde. Als je probeert om elke dag meer van jezelf te gaan houden, ontdek je dat je hiervan nieuwe energie krijgt. Je mag weglopen van relaties die je kleineren of je pijn doen. Geniet en houd van wie je bent.

Kaart 2: Intuïtie

 

Je lijkt de kunst te verstaan om te weten wat er zal werken. Jouw creativiteit is uniek voor jou. Je begint gewoon en er ontstaat magie. Je hebt veel geduld, en je bent een harde werker. Als je je eenmaal op een project hebt gefocust, houd je niet op. Je bent een trendsetter, en je lijkt te begrijpen waar mensen van houden. Je bent heel vooruitstrevend. Je wordt eraan herinnerd dat je eigen innerlijke stem je leidt - altijd. Maak gebruik van je eigen kennis en je mag alles vanuit dit hoger perspectief bekijken.

Kaart 3: Houd je dromen in leven

 

Begin met de plannen en acties vast te stellen die zullen leiden tot het bereiken van je dromen en doelen. Je dromen kunnen werkelijkheid worden. Nu moet je in staat zijn om gedetailleerde plannen te maken om je dromen te kunnen verwezenlijken en je doelen te bereiken. Je moet gefocust blijven op de praktische kant van de dingen. Houd beide benen stevig op de grond. Je kunt gemakkelijk worden afgeleid door nog meer ideeën en plannen. Blijf gefocust op wat realistisch en bereikbaar is. Je gezonde verstand en praktische benadering zullen je naar een oplossing leiden die echt werkt. Begin met het nemen van stappen die je dichterbij je dromen brengen.

Kaart 4: Volg je hart

 

Volg op dit moment de energie van harmonie en verbinding wanneer je een keuze maakt. De huidige situatie is het best gediend met het volgen van je intuïtie in plaats van het intellect. Misschien moet je moeilijke beslissingen nemen die niet persé verband houden met de liefde. Wees je goed bewust van wat je belangstelling heeft, wat je aandacht trekt, wat je verbeelding opwekt en passie in je leven creëert. Doe je best om te negeren wat anderen misschien denken of zeggen en die je proberen te overtuigen. Vertrouw op jezelf en laat je niet van de wijs brengen.