Fluisteringen

Praktijk Puur Voelen

____________________

Astrid & Erik

Leuk dat je mee doet!

 

Ik heb vandaag 3 kaarten getrokken van de serie

'Fluisteringen van de natuur' van Angela Hartfield en Josephine Wall.

 

Hieronder staan de kaarten en daaronder de tekst uit het boekje.

Ik hoor graag via Messenger of het contactformulier wat de tekst voor jou

betekent. Of het wat raakt in jouw leven op dit moment.

 

Mocht je verder nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Je kunt je ook opgeven voor een gratis meting van jouw energie.

Via onderstaande knop kun je hier meer over lezen en je ook opgeven.

Kaart 1: Laat liefde je baken zijn

 

Laat liefde je leiden. Wanneer je in een nieuwe situatie komt, zie dan dat liefde de weg bereidt. Als het een spannende situatie is, of iets op je werk, doe dan een visualisatieoefening door de ruimte te vullen met een mooie, heldere liefde voor iedereen die erbij betrokken is, inclusief jezelf. Erken wat er aan de hand is en wees bereid om de manier waarop je de dingen benadert te veranderen. Wanneer de communicatie harmonieus is, zul je beter vooruitzicht creëren op datgene waar je naar op zoek bent. Focus je op het licht in je. Verbeeld je dat je dit licht ook uitstraalt. Jouw innerlijke licht zorgt ervoor dat je de wereld met nieuwe ogen bekijkt en iedere dag van je leven iets nieuws leert.

Kaart 2: Volg je hart

 

Volg op dit moment de energie van harmonie en verbinding wanneer je een keuze maakt. De huidige situatie is het best gediend met het volgen van je intuïtie in plaats van het intellect. Misschien moet je moeilijke beslissingen nemen die niet persé verband houden met de liefde. Wees je goed bewust van wat je belangstelling heeft, wat je aandacht trekt, wat je verbeelding opwekt en passie in je leven creëert. Doe je best om te negeren wat anderen misschien denken of zeggen en die je proberen te overtuigen. Vertrouw op jezelf en laat je niet van de wijs brengen.

Kaart 3: Dankbaarheid en waardering

 

Erken de goede eigenschappen in anderen en toon openlijk je dankbaarheid hiervoor. Schrijf een bedankbriefje aan degenen die je hebben geholpen. Als iemand een erkenning verdient, laat dit dan ook aan een meerdere of collega weten, zodat hij of zij de erkenning krijgt die hij of zij verdient. De natuur schenkt ons voortdurend haar schoonheid die wij moeten waarderen. Het zien van de regenboog is een geschenk, en wanneer we de schoonheid van een regenboog zien is het de juiste tijd om dankbaar te zijn voor alle gaven in ons leven. Het is belangrijk om de positieve flow van dankbaarheid te laten ontstaan, deze kan ook vreugde in het leven van een ander brengen. Door dit te doen verminder je niet alleen je stress, maar krijg je ook het gevoel dat je vertrouwen en liefde in je leven brengt.

Ik heb 2x een nieuw e-book geschreven. Mocht je interesse hebben, dan kun je op de afbeelding klikken om je gegevens in te vullen. Je krijgt het dan toegestuurd per e-mail. Alvast veel leesplezier!

Copyright @ All Rights Reserved