Ook zo nieuwsgierig?

Naar wat de gekozen kaart over jouw energie vertelt?

RUIM HET OUDE OP

Wat je nu ook ondervindt, je hebt het zelf gecreëerd door gedachten en gevoelens uit het verleden. Je kunt deze gedachten en gevoelens, die je misschien nu nog gevangen houden, loslaten en gaan dromen voer een nieuwe werkelijkheid. 

Laat alles los wat je niet meer van pas komt of geen doel dient. Bevrijd je van wat er in het verleden verkeerd is gegaan. Ontdoe je ook van alle materiële bezittingen die niet van dienst zijn voor de nieuwe droom die je nu wilt waarmaken. Weet dat je opnieuw kunt creëren en kunt beginnen vanuit waar je nu bent.

(tekst hoort bij bovenstaande kaart)

VOLG JE HART

Volg op dit moment de energie van harmonie en verbinding wanneer je een keuze maakt. De huidige situatie is het best gediend met het volgen van je intuïtie in plaats van het intellect. Misschien moet je moeilijke beslissingen nemen die niet persé verband houden met de liefde. Wees je goed bewust van wat je belangstelling heeft, wat je aandacht trekt, wat je verbeelding opwekt en passie in je leven creëert. Doe je best om te negeren wat anderen misschien denken of zeggen en die je proberen te overtuigen. Vertrouw op jezelf en laat je niet van de wijs brengen.

(tekst hoort bij bovenstaande kaart)

LACHEN

Lachen doorbreekt vastzittende energie, brengt dingen in beweging en helpt je te ontspannen. Lachen is een sterk medicijn tegen stress, pijn en conflicten. Er is niets beters en meer betrouwbaar om je geest en je lichaam weer in evenwicht te brengen dan lachen. Humor verlicht je lasten, geeft hoop, brengt je in contact met anderen en houdt je met je benen op de grond, gefocust en alert.

(tekst hoort bij bovenstaande kaart)

Ook zo nieuwsgierig?

Naar hoe jouw energie op dit moment is?