Wil jij meer rust en meer energie?

Wat houdt het programma 'Kom in balans en krijg energie in? 

'Wat hebben jullie een mooi programma opgezet en wat een mooie site en app om het programma te volgen . Mijn eerste indruk is goed, er staat veel op dus ik ga ermee aan de slag. Heel fijn dat je zelf het tempo kunt bepalen en een les kunt volgen wanneer het mij uitkomt.' 

Annet

Ik wil verandering!

Verandering door bewustwording

Meer grip op het leven

Leren hoe dingen qua energie werken

Ook beschikbaar via app

Dus altijd meteen bij de hand

Je kunt direct beginnen

Blijvend beschikbaar

Je kunt altijd opnieuw naar iets kijken

Met ondersteuning!

Van ons en anderen in de groep

Waarom 'Kom in balans en krijg energie'?

Stel jezelf eens de vraag: wil ik me blijven voelen, zoals ik me nu voel óf wil ik verandering? Waar kies ik voor? En waar verlang ik dan naar?

Meer rust in mijn hele lijf, minder last van prikkels, beter bij mezelf kunnen blijven, goed kunnen slapen, weten wat ik wil, meer balans in mijn emoties zijn allemaal resultaten van het volgen van dit programma. En hierdoor ga je steeds meer energie ervaren!


Het is een prachtig compleet programma voor iedereen die op zoek is naar geluk, voldoening en zingeving. Waarin je liefdevol naar jezelf mag kijken. Waarin je mag voelen wie je bent. Je mag ontdekken waar je gelukkig van wordt. Je de regie weer over je leven kunt nemen.


Dus wil jij een flinke stap zetten, je eigen energie beter in balans krijgen én houden: volg dan het programma 'Kom in balans en krijg energie!'


'Een moment van rust.

Echt even voor jezelf gaan zitten, tot jezelf komen.

Zo waardevol en nodig in deze hectische tijd.

Het is fijn dat je dit kunt doen op de momenten dat 'jij' daar behoefte aan hebt.

Een online platform en programma als deze is daarom super waardevol.

Je hebt er echt wat aan, ik maak er dankbaar gebruik van.

Bedankt voor het delen van jullie wijsheid en inzichten.'

Kaya

Kom in balans en krijg energie!

Een compleet programma, waarin je lekker aan de slag mag gaan om jouw energie weer in balans te krijgen. Zodat je veel meer rust gaat ervaren en door deze balans weer energie krijgt, om de dingen te doen, die jij graag wilt doen.


Je gaat stap voor stap kijken naar wat er allemaal meespeelt in jouw systeem. Waar verlies je energie? En wat levert jou juist energie op?

Een uitgebreid programma dat je op elk moment van jouw ontwikkeling kunt oppakken. 


Mensen hebben dit op heel verschillende momenten in hun persoonlijke ontwikkeling gevolgd en hadden daarna allemaal het gevoel van meer stabiliteit. Meer rust van binnen ervaren. Beter weten waarvoor ze staan. Nu wel weten wat ze willen. En daardoor meer energie ervaren. 

Ervaringen van deelnemers

'Ik heb het programma 'Kom in balans en krijg energie' als prettig ervaren. Ik ben nu nog steeds stapjes aan het zetten.'

Marloes

'Bij het programma 'Kom in balans' maakt het eigenlijk niet uit hoe ver je zelf al bent. Je haalt er de dingen uit, waar jij op dat moment mee bezig bent.'

Karin

'Vooral 'Kom in balans en krijg energie' heeft me veel gebracht. Ik voel me nu veel rustiger en stabieler. Ik doe ook nog regelmatig de meditaties.'

Suzanne