Logo Praktijk Puur Voelen

Over ons

Wie zijn wij?

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, was ik mezelf op een gegeven moment helemaal kwijt. Ik wist niet eens meer wat ik zelf leuk vond om te doen. Achteraf gezien zat ik toen in een behoorlijke burn-out.


Ik ben op verschillende manieren opnieuw begonnen met te kijken wie ik nu eigenlijk was. Door oude ballast op te ruimen en te kijken waarom dingen me dwars zaten. Maar ook verschillende lichamelijke klachten wezen op onderliggende emotie en overtuigingen. Hoe meer ik met mezelf aan de slag ging, hoe minder lichamelijke klachten ik had.


Ik ontdekte de kracht in mijn handen. En ik voelde de verbinding met de natuur, en de energie die ik daaruit haal. Door goed met beide voeten op de grond te blijven staan en zo de Achterhoekse nuchterheid te behouden, ontdekte ik steeds meer van mijn eigen mogelijkheden.


Het aanvoelen en het weten kwamen ook weer naar boven. En ik kan dit in mijn werken met mensen goed gebruiken. En als ik dit niet gebruik, kan ik het ook afschermen. Dus ik kijk echt niet door iedereen heen! Zou een beetje vermoeiend zijn. Met humor maak ik alles een stukje lichter.


Door ervaringen met onze kinderen weten we veel van (chronisch) ziekzijn en dat dan echt niet alles vanzelf goed gaat. De angst, de boosheid, het verdriet en de frustraties ken ik maar al te goed en heb ik om kunnen zetten naar kracht, optimisme en positiviteit. Maar ook hooggevoeligheid en hoe je daar mee om kunt gaan hebben we door onze kinderen geleerd.


Verder heb ik geleerd dat het er niet om gaat wát je hebt, maar hóe je ermee omgaat. En als je in je basis een balans hebt in je energie, je heel wat aan kunt.


Nu kan ik zeggen dat ik in mijn kracht sta. Ik ben gevoelig, maar zie dit niet als probleem en gebruik dit juist in mijn werk. Verder houd ik van uitdagingen, het liefst positieve, waar ik uiteindelijk veel energie uithaal!


Graag hoor ik van je wat ik voor je kan betekenen!


Astrid

Therapeut & begeleider, Praktijk Puur Voelen

Astrid Grievink-Drevers

Astrid Grievink-Drevers

Therapeut & begeleider - Praktijk Puur Voelen

Wij bieden persoonlijke behandelingen

in onze praktijk of online &

(online) programma's voor zelfontwikkeling

Toen ik een jaar of tien geleden niet lekker in mijn vel zat begon mijn zoektocht naar de juiste hulp. Ik voelde me niet prettig bij de voorgeschreven medicatie en de hulp die ik kreeg van een psycholoog. Daarom ben ik verder gaan zoeken.


Zo kwam ik terecht in de alternatieve geneeskunde. Hier werden al snel pijnstukken aangeraakt. Het ging al veel beter met me maar ik kwam niet helemaal bij de kern van mijn zijn.


Samen met Astrid ben ik mijn gevoel gaan volgen en zijn we samen, op onze eigen manier, de blokkades gaan oplossen. Een mooie, krachtige en effectieve manier die me liet voelen wie ik ben.


Ik leerde hoe ik in mijn kracht kan staan. Van daaruit ben ik gaan groeien. Werd me bewust van mijn “gaven” en hoe ik ze kan gebruiken. Steeds vaker mocht ik mensen gaan helpen. Dit doe ik op mijn eigen manier, vanuit mijn zijn en kracht.


Hier ben ik nu al een jaar of acht mee bezig. De “problemen” die mensen hebben zijn zeer uitéénlopend. Hieronder een aantal van de hulpvragen:


-  Anorexia

-  Straatvrees

-  Depressie

-  Relatieproblemen

-  Suïcidale gedachten

-  Rugpijn

-  Migraine

-  Slecht slapen

-  Onrust in huis


De leeftijd van mijn cliënten zit tussen de 0 en 80 jaar. Ik heb geen vaste werkwijze. Omdat er geen standaard oplossing is voor een probleem.


Ik stem me af op jouw zijn en van daaruit werken we samen aan jouw oplossing. Niet door maniertjes aan te leren, maar door te gaan leven vanuit jouw zijn.


Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met me op.


Erik

Coach, Praktijk Puur Voelen

Erik Grievink

Erik Grievink

Coach - Praktijk Puur Voelen

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken?

Logo Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie

en zelfvertrouwen


Wij bieden persoonlijke behandelingen 

in onze praktijk of online & (online) programma’s voor zelfontwikkeling

Volg ons

 

Facebook

 

Instagram


YouTube

Copyright Praktijk Puur Voelen 2019 | All Rights Reserved

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te analyseren en de effectiviteit van campagnes te meten of te vergroten. Door op 'accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

accepteren