Hoe kom je naar

meer rust, energie en zelfvertrouwen?


Persoonlijke behandeling én zelf aan de slag!

Herken je dit? Je bent moe. Hebt een vol hoofd. Je hebt vaak buikpijn. Je kunt niet goed slapen. Hebt vaak hoofdpijn. Je zit in een burn-out of voelt je totaal uitgeblust. Je hebt depressieve gevoelens. Je voelt je vaak angstig of hebt last van paniekaanvallen. Je hebt een kort lontje of vaak ruzie met je partner. Je pakt weer iets lekkers om je frustraties weg te eten. Je hebt last van veel mensen of drukte om je heen. 

Dit zijn uitingen van een hoge overprikkeling in jouw systeem.

Wij helpen jou naar meer energie en rust in je hoofd en lijf. 

Voelen met jou mee, wat er belangrijk is voor jou op dit moment en komen snel tot de kern, waardoor er snel verandering optreedt. 

Daarnaast kun je zelf aan de slag via een online Academie met heel veel verschillende programma's.

Puur Erik
Puur Astrid

We zorgen er samen met jou voor dat jij weer meer rust of energie mag ervaren. En dat je een stabiele basis gaat creëren. Van daaruit hebben dingen om je heen steeds minder impact op jou. En zit je weer lekker in je vel!


Deze stabiele basis creëren we samen in 3 behandelingen, in onze praktijk of via een videoverbinding. Daarnaast kun je zelf aan de slag in onze online Academie. Deze behandelingen plannen we in een periode van 3 maanden.


In een persoonlijke behandeling kijken we samen met jou naar wat er op dit moment voor jou nodig is. We gebruiken ons 'aanvoelen' en 'weten' om snel tot de kern te komen. Deze kern is vaak de oorzaak van het probleem van nu en is in je onbewuste opgeslagen. 


We werken allebei vanuit de Achterhoekse nuchterheid maar wel mét onze gaven. Beide hebben daarin onze eigen unieke werkwijze gevonden. Kijk bij Puur Erik en Puur Astrid of je zelf een voorkeur hebt. Anders kijken wij naar wat jouw 'klachten' zijn of welk gevoel wij erbij hebben en wie er dan het best bij jou past op dit moment. 

Waarom kies je voor een persoonlijke behandeling?

Je wilt je graag beter voelen en gunt dit jezelf!

Van klachten af 

Een hoger stresslevel van jouw hele systeem veroorzaakt vaak allerlei klachten. Wij helpen je daarvan af!

Meer rust

Je wilt meer rust in je hoofd en lijf ervaren!

Als jouw energiedoorstroming in je lijf weer goed is, heb je meer energie voor de dingen, die jij leuk vindt!

Weer controle over jouw leven

Je wilt weer de controle over jouw leven en niet dat alles jou overkomt.

Weer de leuke partner of ouder

Je wilt weer de leuke partner of ouder zijn!

Kinderen

Astrid kan het verhaal vertellen vanuit de allerkleinsten. 'Bij vragen vanuit ouders kan ik me afstemmen op het kind en voel daarbij wat er speelt. Het verhaal wordt mij verteld vanuit het kind zelf. Ik mag hiernaar luisteren, dit 'vertalen' naar de ouders toe en de stukken helen, die geheeld mogen worden. 

Ik mag hierbij het kind volledig zien en kijken wat er nodig is. '


Dus mocht jij tegen problemen aanlopen met je kind? Niet weten wat je met bepaalde situaties of gedrag aan moet? Zoek dan contact voor hulp.

Mijn dochter zit sinds 8 maanden op de basisschool. Kat uit de boom kijken en erg verlegen. Dachten we. Maar los kwam ze al die tijd niet. Geen antwoorden durven geven aan de juf, in de kring niet durven praten, niet zichtbaar vrolijk. Iets waar de juffen en wij ons toch zorgen over begonnen te maken. Praat angst? Een hulpverlener was al gepland om haar te observeren.


Toen Praktijk Puur Voelen gevraagd mee te kijken naar mijn dochter. Op afstand. Dus geen belasting voor haar. Gelukkig kon Astrid contact maken en kon zij een hoop energie teruggeven aan mijn dochter. Die avond had mijn dochter tijdens het avond eten verhalen en had ze na school al veel meer energie!


Volgende dag gesprek op school gehad. De dag daarop ging mijn dochter naar school. En was het volgens de juffen een heel ander kind. Het wegbrengen naar school ging zelfs zonder huilen!


Die week erop gebeld met de juf. Ze vroeg wat wij er thuis aan deden. Of we een beloningssysteem ingezet hadden misschien? Mijn dochter was namelijk een heel ander kind. De hele dag vrolijk, antwoorden durven geven, in de kring antwoorden geven en vertellen.


Mijn dochter kreeg van iedereen een beetje energie waardoor haar eigen energie opraakte. Astrid heeft ervoor gezorgd dat zij dit beter bij haarzelf kan houden. Een blijer kind, met meer energie op school maar ook thuis!


Ik vind het nog steeds heel bijzonder en ben ook erg dankbaar. De hulpverlener is voor nu trouwens afgezegd. Op aanraden van de juf. Dankjewel Praktijk Puur Voelen!


Elke
We gebruiken de klankschalen af en toe in een behandeling. Erik zal dit meer doen dan Astrid.  Erik biedt ook een klanksessie aan, waarin hij in een hele behandeling werkt met klankschalen om blokkades bij jou te doorbreken d.m.v. de trillingen en klanken. En de energie beter kan laten doorstromen door het gebruik van klankschalen. Een klankbad is ook speciaal op jou afgestemd en werkt meer voor de ontspanning en rust in je systeem. Lees hieronder meer daarover.

Wat is een klankbad?

Een klankbad bestaat uit 60 heerlijke minuten vol verschillende klanken van o.a. klankschalen en sjamaandrum. Erik zal dit speciaal op jou afstemmen. Het geheel werkt tot diepe ontspanning in je hele systeem.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Manuel: 'Ik wil je ontzettend danken voor de hele evolutie van mijn leven de laatste jaren en het verwerken van heftige gebeurtenissen.'

' Zonder jouw hulp was ik niet wie ik nu ben. Dit is voor mij ontzettend leuk en ik denk dat mijn familie ook blij is dat ik nu zo sterk in mijn schoenen sta. Ik was best wel op een tijdje geleden.


Ik wil je graag vertellen wat er weer gebeurd is. Los van heerlijk geslapen (kinderen sliepen nu allebei weer door – dat alleen is al onbetaalbaar) is er weer wat in beweging gekomen.


Ik heb vaker dit soort dingen meegemaakt na behandelingen bij jou. Soort, dat zich alles bij elkaar voegt, de ontbrekende puzzeldelen te vinden zijn of vanzelf oplossingen komen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Sandra: 'Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was.'

'Na o.a. het verlies van mijn vader en daarop volgend een burn-out in 2012 heb ik heel veel gedaan om ervoor te zorgen weer mezelf te worden maar steeds ging het even goed en kreeg ik toch weer een terugval, rare klachten etc. Voor mijn gevoel kon ik niet meer doen dan ik had gedaan en was ik een beetje zoekende wat nu. Totdat iemand mij vorig jaar zomer vertelde over Praktijk Puur Voelen en haar ervaring daarmee en ik dacht gelijk niet geschoten is altijd mis. 


Na de eerste keer te zijn geweest bij Astrid was ik verrast/verbaast over wat energie, en dan vooral de negatieve energie, kan doen met je gesteldheid. Er was nog zoveel opgeslagen terwijl ik dacht alles verwerkt te hebben. Tussen de behandelingen door was Astrid altijd bereid te luisteren en te adviseren wat ik als heel fijn heb ervaren. Ik ben een aantal keren in de praktijk geweest en daarnaast heb ik het online-programma 'Kom in balans en krijg energie' gevolgd. 


De grote vraag is nu; hoe gaat het met mij? Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was. Alle veranderingen in de afgelopen paar jaar hebben mij gevormd en ik dacht altijd ik wil weer dat het wordt zoals het was. Maar die persoon zorgt er juist voor dat ik me niet happy voel, blijkt nu. Door de behandelingen en het programma weet ik nu hoe ik met bepaalde situaties, gevoelens, lichamelijke sensaties om kan gaan en dat ik daarin een keuze heb. Als ik in de toekomst nog eens ergens tegenaan loop dan zal ik zeker weer contact opnemen met Praktijk Puur Voelen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Nicole: 'En beetje bij beetje vond ik mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.'

'Voorgaande behandelingen gaven mij altijd de rust waar ik hard na op zoek was, met name rust in mijn hoofd. Ik lette minder op dingen die ik lichamelijk voelde, waardoor ik altijd paniek kreeg.  En beetje bij beetje vond ik mede door de behandelingen van jou mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.


Wel moet ik nog steeds goed opletten dat ik mij niet door mijn gedachten mee laat nemen, waardoor ik weer onrust ervaar. En tuurlijk heb ik ook nu nog geregeld last van mindere dagen (dat ik bang ben om weer al die nare dingen te voelen) maar ik lijk er iets beter mee om te kunnen gaan.'

Ms. Nameless
Add Your Stars