Hoe kom je naar

meer rust, energie en zelfvertrouwen?

Persoonlijke behandeling of groepsactiviteit?

Missie: zo min mogelijk stress bij zoveel mogelijk mensen!

Herken je dit? Je bent moe. Hebt een vol hoofd. Je hebt vaak buikpijn. Je kunt niet goed slapen. Hebt vaak hoofdpijn. Je zit in een burn-out of voelt je totaal uitgeblust. Je hebt depressieve gevoelens. Je voelt je vaak angstig of hebt last van paniekaanvallen. Je hebt een kort lontje of vaak ruzie met je partner. Je pakt weer iets lekkers om je frustraties weg te eten. Je hebt last van veel mensen of drukte om je heen.

Dit zijn uitingen van een hoog stressgehalte in jouw lijf.

Wij helpen jou vanuit stress naar rust in je hoofd en lijf.

Voelen met jou mee, wat er belangrijk is voor jou op dit moment en komen snel tot de kern, waardoor er snel verandering optreedt. 

Daarnaast kun je zelf aan de slag via een online Academie met heel veel verschillende programma's.

Hoe we jou kunnen helpen

Persoonlijke behandeling

In onze praktijk

of via videoverbinding

Meer informatie

Helingsdag

Een dag om jezelf te gunnen

met nu als thema 'Loslaten'

Klankschalen

Ervaar de diverse klanken 

en kom tot diepe ontspanning

Meer informatie

Persoonlijke behandeling voor snel resultaat

Herken je dit? Je bent moe. Hebt een vol hoofd. Je hebt vaak buikpijn. Je kunt niet goed slapen. Hebt vaak hoofdpijn. Je zit in een burn-out of voelt je totaal uitgeblust. Je hebt depressieve gevoelens. Je voelt je vaak angstig of hebt last van paniekaanvallen. Je hebt een kort lontje of vaak ruzie met je partner. Je pakt weer iets lekkers om je frustraties weg te eten. Je hebt last van veel mensen of drukte om je heen. Dit zijn uitingen van een hoog stressgehalte in jouw lijf.


We zorgen er samen met jou voor dat jouw mate van stress flink gaat dalen. En dat je een stabiele basis gaat creëren. Van daaruit hebben dingen om je heen steeds minder impact op jou. En zit je weer lekker in je vel!


Deze stabiele basis creëren we samen in 3 behandelingen, in onze praktijk of via een videoverbinding. Daarnaast kun je zelf aan de slag met een online programma. Deze behandelingen plannen we in een periode van 3 maanden.


In een persoonlijke behandeling kijken we samen met jou naar wat er op dit moment voor jou nodig is. We gebruiken ons 'aanvoelen' en 'weten' om snel tot de kern te komen. Deze kern is vaak de oorzaak van het probleem van nu en is in je onbewuste opgeslagen. 


We werken allebei met energie. Astrid geeft meestal als onderdeel van de behandeling een energiebehandeling op een behandeltafel. Hierbij bevordert ze de energiedoorstroming in je lijf en 'spoort' eventuele blokkades op. Door te kijken wat er op deze plek speelt, kan er veel veranderen. Klachten kunnen zo al snel verdwijnen of flink verbeteren. Er komt vaak direct al meer rust in je hele systeem.


We brengen jouw energiewaarden, zoals de mate van stress, mate van aarding en levensenergie, weer meer in balans. Zo zul je al snel  meer rust ervaren en uiteindelijk ook meer energie!

Waarom kies je voor een persoonlijke behandeling?

Je gunt het jezelf

Je wilt je graag beter voelen en gunt dit jezelf!

Van klachten af 

Een hoger stresslevel van jouw hele systeem veroorzaakt vaak allerlei klachten. Wij helpen je daarvan af!

Meer rust

Je wilt meer rust in je hoofd en lijf ervaren!

Meer energie

Als jouw energiedoorstroming in je lijf weer goed is, heb je meer energie voor de dingen, die jij leuk vindt!

Weer controle over jouw leven

Je wilt weer de controle over jouw leven en niet dat alles jou overkomt.

Weer de leuke partner of ouder

Je wilt weer de leuke partner of ouder zijn!

Klankschalen

We gebruiken de klankschalen af en toe in een behandeling. Erik zal dit meer doen dan Astrid.  Erik biedt ook een klanksessie aan, waarin hij in een hele behandeling werkt met klankschalen om blokkades bij jou te doorbreken d.m.v. de trillingen en klanken. En de energie beter kan laten doorstromen door het gebruik van klankschalen. Een klankbad is ook speciaal op jou afgestemd en werkt meer voor de ontspanning en rust in je systeem. Lees hieronder meer daarover.

Wat is een klankbad?

Een klankbad bestaat uit 60 heerlijke minuten vol verschillende klanken van o.a. klankschalen en sjamaandrum. Erik zal dit speciaal op jou afstemmen. Het geheel werkt tot diepe ontspanning in je hele systeem.


De actieprijs van €25,- i.p.v. € 50,- is geldig voor een klankbad, gekocht in de periode t/m 30 november

en gepland in de periode t/m 30 december 2021.

Dus ook leuk als cadeau voor de decembermaand!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Manuel: 'Ik wil je ontzettend danken voor de hele evolutie van mijn leven de laatste jaren en het verwerken van heftige gebeurtenissen.'

' Zonder jouw hulp was ik niet wie ik nu ben. Dit is voor mij ontzettend leuk en ik denk dat mijn familie ook blij is dat ik nu zo sterk in mijn schoenen sta. Ik was best wel op een tijdje geleden.


Ik wil je graag vertellen wat er weer gebeurd is. Los van heerlijk geslapen (kinderen sliepen nu allebei weer door – dat alleen is al onbetaalbaar) is er weer wat in beweging gekomen.


Ik heb vaker dit soort dingen meegemaakt na behandelingen bij jou. Soort, dat zich alles bij elkaar voegt, de ontbrekende puzzeldelen te vinden zijn of vanzelf oplossingen komen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Sandra: 'Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was.'

'Na o.a. het verlies van mijn vader en daarop volgend een burn-out in 2012 heb ik heel veel gedaan om ervoor te zorgen weer mezelf te worden maar steeds ging het even goed en kreeg ik toch weer een terugval, rare klachten etc. Voor mijn gevoel kon ik niet meer doen dan ik had gedaan en was ik een beetje zoekende wat nu. Totdat iemand mij vorig jaar zomer vertelde over Praktijk Puur Voelen en haar ervaring daarmee en ik dacht gelijk niet geschoten is altijd mis. 


Na de eerste keer te zijn geweest bij Astrid was ik verrast/verbaast over wat energie, en dan vooral de negatieve energie, kan doen met je gesteldheid. Er was nog zoveel opgeslagen terwijl ik dacht alles verwerkt te hebben. Tussen de behandelingen door was Astrid altijd bereid te luisteren en te adviseren wat ik als heel fijn heb ervaren. Ik ben een aantal keren in de praktijk geweest en daarnaast heb ik het online-programma 'Kom in balans en krijg energie' gevolgd. 


De grote vraag is nu; hoe gaat het met mij? Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was. Alle veranderingen in de afgelopen paar jaar hebben mij gevormd en ik dacht altijd ik wil weer dat het wordt zoals het was. Maar die persoon zorgt er juist voor dat ik me niet happy voel, blijkt nu. Door de behandelingen en het programma weet ik nu hoe ik met bepaalde situaties, gevoelens, lichamelijke sensaties om kan gaan en dat ik daarin een keuze heb. Als ik in de toekomst nog eens ergens tegenaan loop dan zal ik zeker weer contact opnemen met Praktijk Puur Voelen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Nicole: 'En beetje bij beetje vond ik mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.'

'Voorgaande behandelingen gaven mij altijd de rust waar ik hard na op zoek was, met name rust in mijn hoofd. Ik lette minder op dingen die ik lichamelijk voelde, waardoor ik altijd paniek kreeg.  En beetje bij beetje vond ik mede door de behandelingen van jou mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.


Wel moet ik nog steeds goed opletten dat ik mij niet door mijn gedachten mee laat nemen, waardoor ik weer onrust ervaar. En tuurlijk heb ik ook nu nog geregeld last van mindere dagen (dat ik bang ben om weer al die nare dingen te voelen) maar ik lijk er iets beter mee om te kunnen gaan.'

Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down