Loop jij vast in je gevoeligheid?

Stuur mij een berichtje!


en stel zo je vragen

Vastlopen in je gevoeligheid. Last hebben van alle prikkels om je heen. Geen idee hebben van waar jouw energieveld ophoudt en waar dat van de ander begint. Je verliezen in het 'dienstbaar zijn' voor een ander. Het moeilijk vinden om in je eigen kracht te gaan staan. Last van een vol hoofd of onrustig lijf. De hele tijd zitten malen of slecht slapen. Last hebben van lichamelijke klachten, waar een arts niet echt de vinger op kan leggen. 

Allerlei klachten die ontstaan vanuit een, vaak onbewuste, overprikkeling van jouw systeem.

Ik begin met een energiemeting van jouw energiewaarden. Daaruit blijkt dan vaak dat de (onbewuste) overprikkeling hoog is en dat deze jouw aarding en levensenergie laag houdt. Door aan de slag te gaan om de overprikkeling lager te krijgen, zullen de andere waarden stijgen. Ik kijk samen met jou naar wat er nu belangrijk is om te doen en naar wat er van invloed is geweest op jou. Daarnaast werk ik met energie in een energiebehandeling, zodat de doorstroming van energie in jouw lijf weer beter wordt. Zo worden blokkades opgelost en heb je minder last van dingen die er om je heen gebeuren. 

Je zult meer rust en meer energie ervaren, om de dingen te kunnen doen die belangrijk zijn voor jou én die het leven leuk maken!

Kinderen

Astrid kan het verhaal vertellen vanuit de allerkleinsten. 'Bij vragen vanuit ouders kan ik me afstemmen op het kind en voel daarbij wat er speelt. Het verhaal wordt mij verteld vanuit het kind zelf. Ik mag hiernaar luisteren, dit 'vertalen' naar de ouders toe en de stukken helen, die geheeld mogen worden. 

Ik mag hierbij het kind volledig zien en kijken wat er nodig is. '


Dus mocht jij tegen problemen aanlopen met je kind? Niet weten wat je met bepaalde situaties of gedrag aan moet? Zoek dan contact voor hulp.

Mijn dochter zit sinds 8 maanden op de basisschool. Kat uit de boom kijken en erg verlegen. Dachten we. Maar los kwam ze al die tijd niet. Geen antwoorden durven geven aan de juf, in de kring niet durven praten, niet zichtbaar vrolijk. Iets waar de juffen en wij ons toch zorgen over begonnen te maken. Praat angst? Een hulpverlener was al gepland om haar te observeren.


Toen Praktijk Puur Voelen gevraagd mee te kijken naar mijn dochter. Op afstand. Dus geen belasting voor haar. Gelukkig kon Astrid contact maken en kon zij een hoop energie teruggeven aan mijn dochter. Die avond had mijn dochter tijdens het avond eten verhalen en had ze na school al veel meer energie!


Volgende dag gesprek op school gehad. De dag daarop ging mijn dochter naar school. En was het volgens de juffen een heel ander kind. Het wegbrengen naar school ging zelfs zonder huilen!


Die week erop gebeld met de juf. Ze vroeg wat wij er thuis aan deden. Of we een beloningssysteem ingezet hadden misschien? Mijn dochter was namelijk een heel ander kind. De hele dag vrolijk, antwoorden durven geven, in de kring antwoorden geven en vertellen.


Mijn dochter kreeg van iedereen een beetje energie waardoor haar eigen energie opraakte. Astrid heeft ervoor gezorgd dat zij dit beter bij haarzelf kan houden. Een blijer kind, met meer energie op school maar ook thuis!


Ik vind het nog steeds heel bijzonder en ben ook erg dankbaar. De hulpverlener is voor nu trouwens afgezegd. Op aanraden van de juf. Dankjewel Praktijk Puur Voelen!


Elke
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Manuel: 'Ik wil je ontzettend danken voor de hele evolutie van mijn leven de laatste jaren en het verwerken van heftige gebeurtenissen.'

' Zonder jouw hulp was ik niet wie ik nu ben. Dit is voor mij ontzettend leuk en ik denk dat mijn familie ook blij is dat ik nu zo sterk in mijn schoenen sta. Ik was best wel op een tijdje geleden.


Ik wil je graag vertellen wat er weer gebeurd is. Los van heerlijk geslapen (kinderen sliepen nu allebei weer door – dat alleen is al onbetaalbaar) is er weer wat in beweging gekomen.


Ik heb vaker dit soort dingen meegemaakt na behandelingen bij jou. Soort, dat zich alles bij elkaar voegt, de ontbrekende puzzeldelen te vinden zijn of vanzelf oplossingen komen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Sandra: 'Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was.'

'Na o.a. het verlies van mijn vader en daarop volgend een burn-out in 2012 heb ik heel veel gedaan om ervoor te zorgen weer mezelf te worden maar steeds ging het even goed en kreeg ik toch weer een terugval, rare klachten etc. Voor mijn gevoel kon ik niet meer doen dan ik had gedaan en was ik een beetje zoekende wat nu. Totdat iemand mij vorig jaar zomer vertelde over Praktijk Puur Voelen en haar ervaring daarmee en ik dacht gelijk niet geschoten is altijd mis. 


Na de eerste keer te zijn geweest bij Astrid was ik verrast/verbaast over wat energie, en dan vooral de negatieve energie, kan doen met je gesteldheid. Er was nog zoveel opgeslagen terwijl ik dacht alles verwerkt te hebben. Tussen de behandelingen door was Astrid altijd bereid te luisteren en te adviseren wat ik als heel fijn heb ervaren. Ik ben een aantal keren in de praktijk geweest en daarnaast heb ik het online-programma 'Kom in balans en krijg energie' gevolgd. 


De grote vraag is nu; hoe gaat het met mij? Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was. Alle veranderingen in de afgelopen paar jaar hebben mij gevormd en ik dacht altijd ik wil weer dat het wordt zoals het was. Maar die persoon zorgt er juist voor dat ik me niet happy voel, blijkt nu. Door de behandelingen en het programma weet ik nu hoe ik met bepaalde situaties, gevoelens, lichamelijke sensaties om kan gaan en dat ik daarin een keuze heb. Als ik in de toekomst nog eens ergens tegenaan loop dan zal ik zeker weer contact opnemen met Praktijk Puur Voelen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Nicole: 'En beetje bij beetje vond ik mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.'

'Voorgaande behandelingen gaven mij altijd de rust waar ik hard na op zoek was, met name rust in mijn hoofd. Ik lette minder op dingen die ik lichamelijk voelde, waardoor ik altijd paniek kreeg.  En beetje bij beetje vond ik mede door de behandelingen van jou mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.


Wel moet ik nog steeds goed opletten dat ik mij niet door mijn gedachten mee laat nemen, waardoor ik weer onrust ervaar. En tuurlijk heb ik ook nu nog geregeld last van mindere dagen (dat ik bang ben om weer al die nare dingen te voelen) maar ik lijk er iets beter mee om te kunnen gaan.'

Ms. Nameless
Add Your Stars