Over Praktijk Puur Voelen

Ervaar meer rust, energie en zelfvertrouwen

Overprikkeling verminderen en naar meer rust en energie!

Herken je dit? Je bent moe. Hebt een vol hoofd. Je hebt vaak buikpijn. Je kunt niet goed slapen. Hebt vaak hoofdpijn. Je zit in een burn-out of voelt je totaal uitgeblust. Je hebt depressieve gevoelens. Je voelt je vaak angstig of hebt last van paniekaanvallen. Je hebt een kort lontje of vaak ruzie met je partner. Je pakt weer iets lekkers om je frustraties weg te eten. Je hebt last van veel mensen of drukte om je heen. 

Dit zijn uitingen van een hoge overprikkeling in jouw systeem (van lijf, hoofd en onbewuste).

Wij helpen jou vanuit overprikkeling naar rust in je hoofd en lijf. 

Voelen met jou mee, wat er belangrijk is voor jou op dit moment en komen snel tot de kern, waardoor er snel verandering optreedt. 

Daarnaast kun je zelf aan de slag via een online programma.

Ons team

Astrid Grievink-Drevers

Therapeut & begeleider
 Praktijk Puur Voelen

Bekijk profiel


Erik Grievink

Coach 
Praktijk Puur Voelen

Bekijk profiel

Even voorstellen: Astrid

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, was ik mezelf op een gegeven moment helemaal kwijt. Ik wist niet eens meer wat ik zelf leuk vond om te doen. Achteraf gezien zat ik toen in een behoorlijke burn-out.


Ik ben op verschillende manieren opnieuw begonnen met te kijken wie ik nu eigenlijk was. Door oude ballast op te ruimen en te kijken waarom dingen me dwars zaten. Maar ook verschillende lichamelijke klachten wezen op onderliggende emotie en overtuigingen. Hoe meer ik met mezelf aan de slag ging, hoe minder lichamelijke klachten ik had.


Ik ontdekte de kracht in mijn handen. En ik voelde de verbinding met de natuur, en de energie die ik daaruit haal. Door goed met beide voeten op de grond te blijven staan en zo de Achterhoekse nuchterheid te behouden, ontdekte ik steeds meer van mijn eigen mogelijkheden.


Het aanvoelen en het weten kwamen ook weer naar boven. En ik kan dit in mijn werken met mensen goed gebruiken. En als ik dit niet gebruik, kan ik het ook afschermen. Dus ik kijk echt niet door iedereen heen! Zou een beetje vermoeiend zijn. Met humor maak ik alles een stukje lichter.


Door ervaringen met onze kinderen weten we veel van (chronisch) ziekzijn en dat dan echt niet alles vanzelf goed gaat. De angst, de boosheid, het verdriet en de frustraties ken ik maar al te goed en heb ik om kunnen zetten naar kracht, optimisme en positiviteit. Maar ook hooggevoeligheid en hoe je daar mee om kunt gaan hebben we door onze kinderen geleerd.


Verder heb ik geleerd dat het er niet om gaat wát je hebt, maar hóe je ermee omgaat. En als je in je basis een balans hebt in je energie, je heel wat aan kunt.


Nu kan ik zeggen dat ik in mijn kracht sta. Ik ben gevoelig, maar zie dit niet als probleem en gebruik dit juist in mijn werk. Verder houd ik van uitdagingen, het liefst positieve, waar ik uiteindelijk veel energie uithaal!


Graag hoor ik van je wat ik voor je kan betekenen!


Astrid

Therapeut & begeleider, Praktijk Puur Voelen

Even voorstellen: Erik

Toen ik een jaar of tien geleden niet lekker in mijn vel zat begon mijn zoektocht naar de juiste hulp. Ik voelde me niet prettig bij de voorgeschreven medicatie en de hulp die ik kreeg van een psycholoog. Daarom ben ik verder gaan zoeken.


Zo kwam ik terecht in de alternatieve geneeskunde. Hier werden al snel pijnstukken aangeraakt. Het ging al veel beter met me maar ik kwam niet helemaal bij de kern van mijn zijn.


Samen met Astrid ben ik mijn gevoel gaan volgen en zijn we samen, op onze eigen manier, de blokkades gaan oplossen. Een mooie, krachtige en effectieve manier die me liet voelen wie ik ben.


Ik leerde hoe ik in mijn kracht kan staan. Van daaruit ben ik gaan groeien. Werd me bewust van mijn “gaven” en hoe ik ze kan gebruiken. Steeds vaker mocht ik mensen gaan helpen. Dit doe ik op mijn eigen manier, vanuit mijn zijn en kracht.


Hier ben ik nu al een jaar of negen mee bezig. De “problemen” die mensen hebben zijn zeer uitéénlopend. Hieronder een aantal van de hulpvragen:


-  Anorexia

-  Straatvrees

-  Depressie

-  Relatieproblemen

-  Suïcidale gedachten

-  Rugpijn

-  Migraine

-  Slecht slapen

-  Onrust in huis


De leeftijd van mijn cliënten zit tussen de 0 en 80 jaar. Ik heb geen vaste werkwijze. Omdat er geen standaard oplossing is voor een probleem.


Ik stem me af op jouw zijn en van daaruit werken we samen aan jouw oplossing. Niet door maniertjes aan te leren, maar door te gaan leven vanuit jouw zijn.


Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met me op.


Erik

Coach, Praktijk Puur Voelen

Hoe we jou kunnen helpen

Energiemeting

Kom erachter of jouw energie in balans is

en hoe jouw energiewaarden zijn

Praktijk

Persoonlijke behandeling en 

groepsactiviteiten

Academie

Dé plek voor bewustwording 

en persoonlijke ontwikkeling

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Manuel: 'Ik wil je ontzettend danken voor de hele evolutie van mijn leven de laatste jaren en het verwerken van heftige gebeurtenissen.'

' Zonder jouw hulp was ik niet wie ik nu ben. Dit is voor mij ontzettend leuk en ik denk dat mijn familie ook blij is dat ik nu zo sterk in mijn schoenen sta. Ik was best wel op een tijdje geleden.


Ik wil je graag vertellen wat er weer gebeurd is. Los van heerlijk geslapen (kinderen sliepen nu allebei weer door – dat alleen is al onbetaalbaar) is er weer wat in beweging gekomen.


Ik heb vaker dit soort dingen meegemaakt na behandelingen bij jou. Soort, dat zich alles bij elkaar voegt, de ontbrekende puzzeldelen te vinden zijn of vanzelf oplossingen komen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Sandra: 'Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was.'

'Na o.a. het verlies van mijn vader en daarop volgend een burn-out in 2012 heb ik heel veel gedaan om ervoor te zorgen weer mezelf te worden maar steeds ging het even goed en kreeg ik toch weer een terugval, rare klachten etc. Voor mijn gevoel kon ik niet meer doen dan ik had gedaan en was ik een beetje zoekende wat nu. Totdat iemand mij vorig jaar zomer vertelde over Praktijk Puur Voelen en haar ervaring daarmee en ik dacht gelijk niet geschoten is altijd mis. 


Na de eerste keer te zijn geweest bij Astrid was ik verrast/verbaast over wat energie, en dan vooral de negatieve energie, kan doen met je gesteldheid. Er was nog zoveel opgeslagen terwijl ik dacht alles verwerkt te hebben. Tussen de behandelingen door was Astrid altijd bereid te luisteren en te adviseren wat ik als heel fijn heb ervaren. Ik ben een aantal keren in de praktijk geweest en daarnaast heb ik het online-programma 'Kom in balans en krijg energie' gevolgd. 


De grote vraag is nu; hoe gaat het met mij? Ik kan nu "oprecht" zeggen dat het goed gaat. Ik ben nu wie ik wil zijn en dat is niet de persoon die ik ooit was. Alle veranderingen in de afgelopen paar jaar hebben mij gevormd en ik dacht altijd ik wil weer dat het wordt zoals het was. Maar die persoon zorgt er juist voor dat ik me niet happy voel, blijkt nu. Door de behandelingen en het programma weet ik nu hoe ik met bepaalde situaties, gevoelens, lichamelijke sensaties om kan gaan en dat ik daarin een keuze heb. Als ik in de toekomst nog eens ergens tegenaan loop dan zal ik zeker weer contact opnemen met Praktijk Puur Voelen.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Nicole: 'En beetje bij beetje vond ik mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.'

'Voorgaande behandelingen gaven mij altijd de rust waar ik hard na op zoek was, met name rust in mijn hoofd. Ik lette minder op dingen die ik lichamelijk voelde, waardoor ik altijd paniek kreeg.  En beetje bij beetje vond ik mede door de behandelingen van jou mijn vertrouwen terug in mijn lichaam waardoor de paniekaanvallen zo goed als weg zijn.


Wel moet ik nog steeds goed opletten dat ik mij niet door mijn gedachten mee laat nemen, waardoor ik weer onrust ervaar. En tuurlijk heb ik ook nu nog geregeld last van mindere dagen (dat ik bang ben om weer al die nare dingen te voelen) maar ik lijk er iets beter mee om te kunnen gaan.'

Ms. Nameless
Add Your Stars